FavoriForumum En Favori Üyesi Kim? (Son 15 Gün)

?

• OsmanAslan

Oy: 5 27.8%
  • Lightning Thief

Oy: 1 5.6%
  • Ulvi Ç.

Oy: 3 16.7%
  • nunu

Oy: 4 22.2%
  • xdragxx

Oy: 4 22.2%
  • Cenation

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Oyumu kime kullandığımı ya da kullanacağımı söylemek istemiyorum. Ama gerçekten hepimiz oldukça başarılıydık. Ben biraz daha az başarılı olabilirim ama Lightning Thief, xragxx, Ulvi Ç. ve diğer tüm arkadaşlar oldukça aktif idik.

Bana göre siralama:

1. Ulvi C
2. xdragxx
3. Lightning Thief
4. OsmanAslan
5. nunu
6. Cenation

Oyumu Ulvi C.'ye veriyorum cünkü bu hafta Reyting Sonuclari & Tv Haberleri bölümünde actigi konulari cok begendim kendisine tesekkür ederim.
xdragxx'de bu hafta cok iyiydi kendini gelistirmeye devam ediyor, aktif olan bir üyemiz. (Bu ayrica ankette bulunan herkese ait )

Kisacasi: Hepiniz cok aktiftiniz bu hafta, hepinizin basarilarinizin devamini bekleriz :)

benim sıralamam
1.osmanaslan
2.ulvi ç
3.Lightning Thief
4.xdragxx
5.nunu
6.cenation
buda benim sıralamam

Ben de şöyle fikirlerimi değerlendirip bir sıralama yaptım. Furkan'ın sıralaması da doğru ona katılıyorum ama bir de ben yapayım. Onunkine yakın olacak.

1-xdragxx
2-Ulvi Ç.
3-Lightning Thief
4-Nunu
5-OsmanAslan
6- Cenation

Ama bu sıralama oyumu kime vereceğimi göstermez ama gösterebilir de ben söylemeyeceğim.

Ben de şöyle fikirlerimi değerlendirip bir sıralama yaptım. Furkan'ın sıralaması da doğru ona katılıyorum ama bir de ben yapayım. Onunkine yakın olacak.

1-xdragxx
2-Ulvi Ç.
3-Lightning Thief
4-Nunu
5-OsmanAslan
6- Cenation

Ama bu sıralama oyumu kime vereceğimi göstermez ama gösterebilir de ben söylemeyeceğim.

tabi oyu verirken baya bir düşünmek lazım

Benim sıralamamda ilk xdragxx ikinci Osmanaslan üçüncü lightıning var. Benim ilk üç bunlar ama ne yazık ki sadece bir kişiye oy verebiliyoruz bu da xdragxx oldu ve oyumu kesinlikle hak etti.

Bence de hak ettiler sen ve Lightning te hak etti ama bu hafta xdragxx kendini geliştirdi ve uzun bir süre boyunca giremediği listeye girdi. Bunun için oy verdim ona.

Cani öyle istemiştir. Belki oylar eşit olunca kararın kendisine bırakılması onun için güzeldir 🙂