'Görüşüyorlar' deyip bırakırlar zirvede.![]()
Rutenyalı ajan olacakmış diye duydum.![]()
5 sayfa olmus gözün doysun![]()
RUTENYALI AJAN ROLÜnde zorlanmaz gibimeryemin ayağı kayar kafası patlar inş![]()
![]()
![]()
ne alakası var sadece şov için programını bozmamış kadın zaten çekimler hariç hep almanya ve fransada sevgilisi 2 evin kirasına 35 bin euro veriyor @Çiğdem- le @vadikızı bu duurmda alple hemen evlenirdi hatta @Yiğitt bileKorkup yurt dışına mı kaçmış![]()
meryemi eşkiyaya kakalamaya çalısıyorbende loading tweet ler açılmıyor malesef o yüzden espriyi kaçırdım sanırım
hayrettir ? alıntı yapınca açıldı tweet![]()
meryem rolükabul ederse bitti demektir başrolü iffet meryeme kaptırmayacaktır yancı olarak gelecekse kendi bitişini ilan edermeryemi eşkiyaya kakalamaya çalısıyor![]()
![]()
![]()
ayol önemli olan meryoş-deniz çarkı ve sanem çelik in aynı anda aynı dizide oynayıp @Çiğdem- i her hafta çatşatmasımeryem rolükabul ederse bitti demektir başrolü iffet meryeme kaptırmayacaktır yancı olarak gelecekse kendi bitişini ilan eder![]()
müjde uzman kiralık aşka gelmiş meryem eşkiyaya ayy kabus gibi vllameryem rolükabul ederse bitti demektir başrolü iffet meryeme kaptırmayacaktır yancı olarak gelecekse kendi bitişini ilan eder![]()
saydıkların üçüde başrol oyuncusuydu ama üçü aynı dizide bir araya gelirse sadece deniz çakır işin kaymağını yer diğerleri babayı alır gibime geliyorayol önemli olan meryoş-deniz çarkı ve sanem çelik in aynı anda aynı dizide oynayıp @Çiğdem- i her hafta çatşatması![]()
müjde uzmanı seviyorum ben onun sayesinde kiralık aşka göz atabilirim çok yumoş bir kızmüjde uzman kiralık aşka gelmiş meryem eşkiyaya ayy kabus gibi vlla![]()
![]()
![]()
ıyy ne buldun o saçma dizidensaydıkların üçüde başrol oyuncusuydu ama üçü aynı dizide bir araya gelirse sadece deniz çakır işin kaymağını yer diğerleri babayı alır gibime geliyor)
müjde uzmanı seviyorum ben onun sayesinde kiralık aşka göz atabilirim çok yumoş bir kız
şu an gözüm gökçeye doğru seyiriyorhayatımın aşkı güzel bir diziymiş özellikle ordaki gökçe çok sempatik duruyor ama oğlancık olarak başrole kazmanın birini vermişler vatandaş tipiyle gelmiş ama rol kabiliyeti yerlerde sürünüyor
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60
kız senin hayalin işte güzerl olmayan kıza 2 parlak oğlan şapıyorıyy ne buldun o saçma diziden![]()
Yoklukta bu kadar düştün demek.😕saydıkların üçüde başrol oyuncusuydu ama üçü aynı dizide bir araya gelirse sadece deniz çakır işin kaymağını yer diğerleri babayı alır gibime geliyor)
müjde uzmanı seviyorum ben onun sayesinde kiralık aşka göz atabilirim çok yumoş bir kız
şu an gözüm gökçeye doğru seyiriyorhayatımın aşkı güzel bir diziymiş özellikle ordaki gökçe çok sempatik duruyor ama oğlancık olarak başrole kazmanın birini vermişler vatandaş tipiyle gelmiş ama rol kabiliyeti yerlerde sürünüyor
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60
Hit alma çabaları vol 87897![]()
Yaaa gitmişler en kötü fotosunu bulmuşlar kızınKenan napsaydı? Berguzarı mı tavlasydı
Gerçi Arda'ya taktı boynuzu ama Halite de acımasaydı
![]()
5 sayfa olmus gözün doysun![]()
Korkup yurt dışına mı kaçmış![]()
bende loading tweet ler açılmıyor malesef o yüzden espriyi kaçırdım sanırım
hayrettir ? alıntı yapınca açıldı tweet![]()
meryemi eşkiyaya kakalamaya çalısıyor![]()
![]()
![]()
Yoklukta bu kadar düştün demek.😕![]()
O raniniye söyle kaç tane James Spader kadar iyi oyuncu izlemiş acaba?
Aman izlemezse izlemesin.
O raniniye söyle kaç tane James Spader kadar iyi oyuncu izlemiş acaba?
orada james spader ı kastetmiyor meryem-edho haberi ilk çıktığında bir benzetme yapmıştıAman izlemezse izlemesin.![]()
Aman onu mu takip ediyorum ben sen gibiorada james spader ı kastetmiyor meryem-edho haberi ilk çıktığında bir benzetme yapmıştıher şeyi de açıklatıcan illa faruk.ss
ayol 40 ına kadar evde çorba yapıp dolma sarmış kadın ne birikimi var da eleştiri yapsınAman onu mu takip ediyorum ben sen gibiiyi eleştirmenliğini bilsin
![]()
O kadar yaşlı mı 😱 ben 28-32 filan sanıyordumayol 40 ına kadar evde çorba yapıp dolma sarmış kadın ne birikimi var da eleştiri yapsın![]()
51 ya da 52 yaşında olması lazımO kadar yaşlı mı 😱 ben 28-32 filan sanıyordum![]()