Biliyorum senaryoma yorumun nesezon finali tekrarı yayınlandı bu akşam
Arka sokaklarda 15 temmuzu işlicek daha önce işlediği konu mümtaz demişti ki daha bitmedi siz derin yerin kalbini bitirdiniz @Harunnn60 @Çiğdem-
Şanslısın cevher konusu yeniden açılacak
@ozmoturk
Tek oyuncu gidecek oda halktan tepki yemişler cevherin en yakın dostu akıl hastanesinden gladio örgütü kullanıcakc
cevher konusu yeniden açılacak derken cevher gibi bir düşman mı gelecek mesut ile ekibe ? ayrıca bu haber de doğrumu ? https://www.ictr.org/arka-sokaklar-yeni-sezonda-kadroda-buyuk-degisiklik-bekleniyor-h2193.html
bugün Rüyamda Gördüm fragmanını korkarak uyandımYeni sezon çekimleri Allah'ın izniyle başladı. Hadi hayırlı olsun.
Rıza Babanın ayrılacağı konuşuluyor bilgin var mı?bugün Rüyamda Gördüm fragmanını korkarak uyandım
12.sezonda yok kanal d zorlamış Adamın Gücü Kalmamış yaşındanRıza Babanın ayrılacağı konuşuluyor bilgin var mı?
O zaman daha çok var çıkmasına [emoji2]12.sezonda yok kanal d zorlamış Adamın Gücü Kalmamış yaşından
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu dizide emekli olan bile vuruldu biliyorsun Osman Amir vurulup ölmüştü emekli olmuştu ve kuyumcu soygunundaçıkacaksa emekli olarak çıksın diziden ölerek değil bence
o da doğru ama değişiklik olurdu hiç değilsebu dizide emekli olan bile vuruldu biliyorsun Osman Amir vurulup ölmüştü emekli olmuştu ve kuyumcu soygununda