Mutlu Yıllar Meryem Uzerli

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,761
Puanı
1,061
12 Ağustos 1983 günü dünyaya teşrif eden Meryem Uzerli'nin doğum günü bugün.

@Çiğdem- gibi çirkin kızların çoğunlukta olduğu bir dünya için Allah'ın lütfu, @Yiğitt ve @vadikızı ları için ise bir ceza olmuştur kendileri.

Kendisine kızı Lara ile bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyoruz..
Adsız.png
c559028878651dfacf2a1015a3649606-d8yz31y.jpg

Sanki ben gitmeden yine doğum günü konusu açmıştın, neyse kutlu olsun eğer bugün doğduysa. :A

bende hatırlıyorum hatta dizi setinden bir görüntüsüyle paylaşmıştı sanırım :F
ayy zaten bu kadın ne zaman gündemden düşse @xemrexxx doğum günü partisi düzenliyor
:A :A :A
Hürremin doğumunu kutladık bence. (b)Emre bir ara yok ölüm yıldönümü yok evlilik dönümü filan habire konu açıyordu. :A

Mutlu yıllar.:hearteyes:

Hürremin doğumunu kutladık bence. (b)Emre bir ara yok ölüm yıldönümü yok evlilik dönümü filan habire konu açıyordu. :A

hahah bilmiyorum ama meryemi sanki set görüntüleriylede kutladık diye hatırlıyorum bu emrenin ne yaptığı belli değil vlla :A

hahah bilmiyorum ama meryemi sanki set görüntüleriylede kutladık diye hatırlıyorum bu emrenin ne yaptığı belli değil vlla :A
Kız o geçen yıldır veya #tbt yapmıştır @xemrexxx ayrıca sen yasta olsana bugün.Meryem Uzerli,Cara Delevigne,Rojda demirer bugün doğmuş kleopatrada bugün ölmüş :A

Sanki ben gitmeden yine doğum günü konusu açmıştın, neyse kutlu olsun eğer bugün doğduysa. :A

bende hatırlıyorum hatta dizi setinden bir görüntüsüyle paylaşmıştı sanırım :F
ayy zaten bu kadın ne zaman gündemden düşse @xemrexxx doğum günü partisi düzenliyor
:A :A :A

kız setten paylaştığım murat yıldırımın doğum günüydü muratla meryemi nasıl karıştırıyonuz kör müsünüz:F

Mutlu yıllar diliyorum:) aslında fanı olmasamda başarılı bulduğum biri..gecenin kraliçesi oyuncu kadrosu olarak çok iyi dizi kurgu olarak eksik kalmıştı..ama Meryem iyi bir yapımda olunca oyunculuğunu başarılı şekilde yapıyor..tekrardan mutlu yıllar diliyorum:)

Nice guzel yillara hem guzel hem yetenekli hemde cok iyi bir anne olan Meryem )

Mutlu yıllar Hürrem sultan. :bhr:

Gerçekten harika bir dominant karaktere hayat verdi, unutulmayacak bir rolle karşımıza çıktı. Umarım yine öyle projelerde rol alır, yeni yaşı da mutlu ve sağlıklı olsun. :bhr: