b12 zamanı senin için deSanki ben gitmeden yine doğum günü konusu açmıştın, neyse kutlu olsun eğer bugün doğduysa.
b12 zamanı senin için de
bende hatırlıyorum hatta dizi setinden bir görüntüsüyle paylaşmıştı sanırımSanki ben gitmeden yine doğum günü konusu açmıştın, neyse kutlu olsun eğer bugün doğduysa.
Hürremin doğumunu kutladık bence. Emre bir ara yok ölüm yıldönümü yok evlilik dönümü filan habire konu açıyordu.bende hatırlıyorum hatta dizi setinden bir görüntüsüyle paylaşmıştı sanırım
ayy zaten bu kadın ne zaman gündemden düşse @xemrexxx doğum günü partisi düzenliyor
hahah bilmiyorum ama meryemi sanki set görüntüleriylede kutladık diye hatırlıyorum bu emrenin ne yaptığı belli değil vllaHürremin doğumunu kutladık bence. Emre bir ara yok ölüm yıldönümü yok evlilik dönümü filan habire konu açıyordu.
Mutlu yıllar.
Kız o geçen yıldır veya #tbt yapmıştır @xemrexxx ayrıca sen yasta olsana bugün.Meryem Uzerli,Cara Delevigne,Rojda demirer bugün doğmuş kleopatrada bugün ölmüşhahah bilmiyorum ama meryemi sanki set görüntüleriylede kutladık diye hatırlıyorum bu emrenin ne yaptığı belli değil vlla
Sanki ben gitmeden yine doğum günü konusu açmıştın, neyse kutlu olsun eğer bugün doğduysa.
bende hatırlıyorum hatta dizi setinden bir görüntüsüyle paylaşmıştı sanırım
ayy zaten bu kadın ne zaman gündemden düşse @xemrexxx doğum günü partisi düzenliyor
kız setten paylaştığım murat yıldırımın doğum günüydü muratla meryemi nasıl karıştırıyonuz kör müsünüzHürremin doğumunu kutladık bence. Emre bir ara yok ölüm yıldönümü yok evlilik dönümü filan habire konu açıyordu.
Mutlu yıllar.
aman neyse iyiki doğmuş diyelim barikız setten paylaştığım murat yıldırımın doğum günüydü muratla meryemi nasıl karıştırıyonuz kör müsünüz
Ne diyon bee sinsirella@mrt-06 gelmişken kutla bari
@Forumdash sen kutlardın ama ay yapımı reddetti diye elem yaptın galiba
@gizem ak @Jonsnow @HachiKo @MayısKralı @Harunnn60
yuhannes meryeme yazılmış senaryoyu fox a kakaladınız ya nasıl ona göre rol yokNe diyon bee sinsirella
Meryoşum bizim şirketi red etmedi ona göre rolümüz yok
İyi ki doğmuş sultanımız Umarım ona uygun rolde biösenaryomuz olur