Aynen iki bölümdür eksikliğini hissettim kaldı ki yemek falan da götürtmedik adam açlıktan ölmüş olmasınSu bodrumdaki kisiyi ögrenelim artik
Aynen iki bölümdür eksikliğini hissettim kaldı ki yemek falan da götürtmedik adam açlıktan ölmüş olmasınSu bodrumdaki kisiyi ögrenelim artik
Yusuf benim söylesem mi diye düsünüyorum bendeYusufun yerinde olaydım melek olduğunu herkese söylerdim napcan @vadikızı öldürcen mi
Aynen o adamida ihmal etme dizi icin önemli birisi oAynen iki bölümdür eksikliğini hissettim kaldı ki yemek falan da götürtmedik adam açlıktan ölmüş olmasın
@cookies 5.bölümü merakla bekleyin bakalım. Yusuf söyleyebilir elbette ama söylemeyedebilir Jülide ile neler konuşacaklar bakalımYusuf benim söylesem mi diye düsünüyorum bende
O Adamı koz olarak düşünüyorum asıl hikaye onun üzerine kurulu aslındaYusuf benim söylesem mi diye düsünüyorum bende
Aynen o adamida ihmal etme dizi icin önemli birisi o
Biliyoruz canim ilk bölümdem beri en gizli sakli olan adam o, tabiki de onun üzerine kurulu olacak@cookies 5.bölümü merakla bekleyin bakalım. Yusuf söyleyebilir elbette ama söylemeyedebilir Jülide ile neler konuşacaklar bakalım
O Adamı koz olarak düşünüyorum asıl hikaye onun üzerine kurulu aslında
Bu bölümde etkisini hissetmeye başlayacağız en önemlisi de kim olduğu neci olduğuna dair ipuçları görebileceğiz.Biliyoruz canim ilk bölümdem beri en gizli sakli olan adam o, tabiki de onun üzerine kurulu olacak
Söyle gitsin seni istediği kadar tehdit etsin.Bu kız senin ailene (ailenmiydi bunlar) büyük bir tehdit veya boşver al @vadikızı nı ve bodruma o hapis olan kişinin yanına gidin tatil yapın bodrumda baya yüzersinizYusuf benim söylesem mi diye düsünüyorum bende
Aynen o adamida ihmal etme dizi icin önemli birisi o
Görelim bakalim o adamin rolünü kime verdin kim oynayacakBu bölümde etkisini hissetmeye başlayacağız en önemlisi de kim olduğu neci olduğuna dair ipuçları görebileceğiz.
Ay kararsizim tatil yapma fikri iyiymis bak öyle olursa söylememSöyle gitsin seni istediği kadar tehdit etsin.Bu kız senin ailene (ailenmiydi bunlar) büyük bir tehdit veya boşver al @vadikızı nı ve bodruma o hapis olan kişinin yanına gidin tatil yapın bodrumda baya yüzersiniz
O değilde bu melek iyicene yoldan çıktı bide seni gördü hobaa aşağıdaki adam pertGörelim bakalim o adamin rolünü kime verdin kim oynayacak
Ay kararsizim tatil yapma fikri iyiymis bak öyle olursa söylemem
Aklımda biri var şuan Ama söylemem. İşin sürprizi kaçmasın Yakın Zaman'da bir kadın karakter daha girebilir diziye.Görelim bakalim o adamin rolünü kime verdin kim oynayacak
Ay kararsizim tatil yapma fikri iyiymis bak öyle olursa söylemem
Çiğdemin ikizi Çiğdemsu girsin @Çiğdem-Aklımda biri var şuan Ama söylemem. İşin sürprizi kaçmasın Yakın Zaman'da bir kadın karakter daha girebilir diziye.
Melek oldu Jülide kadın durdurak bilmiyorO değilde bu melek iyicene yoldan çıktı bide seni gördü hobaa aşağıdaki adam pert
Çiğdem'i ölüme sürükleriz belki malum yaşı da geçiyorÇiğdemin ikizi Çiğdemsu girsin @Çiğdem-
@vadikızı bu rolü daha fazla kaldıramayıp kıyıda köşede ağlama krizlerine girer bak sonradan demedi demeMelek oldu Jülide kadın durdurak bilmiyor
Çiğdem'i ölüme sürükleriz belki malum yaşı da geçiyor
Yok Melek güçlü bir karakter şuan için ama işler tersine de dönebilir@vadikızı bu rolü daha fazla kaldıramayıp kıyıda köşede ağlama krizlerine girer bak sonradan demedi deme
Ben anladim kimin gireceginiAklımda biri var şuan Ama söylemem. İşin sürprizi kaçmasın Yakın Zaman'da bir kadın karakter daha girebilir diziye.
Çiğdem'i ölüme sürükleriz belki malum yaşı da geçiyor
Çaktırma döverim seniBen anladim kimin girecegini
Çiğdem ile Melek'i saç başa kavga mı ettirsemOlabilir valla Kaan kapı önüne koysun @Çiğdem- i de kurda kuşa yem olsun
Çiğdem ile Melek'i saç başa kavga mı ettirsem
@eskici nin cazibesi Meleği güçsüz ezik birine dönüştürebilir Yusufu görünce kalbi küt küt atmıştır şimdi bi de eski sevgilisiYok Melek güçlü bir karakter şuan için ama işler tersine de dönebilir
Caktirmam zaten sürprizi kacmasinÇaktırma döverim seni
Çiğdem ile Melek'i saç başa kavga mı ettirsem
Zaten Melek daha asi ruha sahip bu yüzden deli Çiğdem'i yolacaktır. Ruhsal sorunları var Çiğdem'inWkdkdjdjdndnf süper olur Melek Çiğdemden daha genç ve diri olduğu için yer bitirir Çiğdemi Kaanda Meleği tutar
@eskici nin cazibesi Meleği güçsüz ezik birine dönüştürebilir Yusufu görünce kalbi küt küt atmıştır şimdi bi de eski sevgilisi
Melek ve Yusuf ikilisi Nasıl bir uyum yakalayacak göreceğiz.Wkdkdjdjdndnf süper olur Melek Çiğdemden daha genç ve diri olduğu için yer bitirir Çiğdemi Kaanda Meleği tutar
@eskici nin cazibesi Meleği güçsüz ezik birine dönüştürebilir Yusufu görünce kalbi küt küt atmıştır şimdi bi de eski sevgilisi
Senin tahmin ettiğin kişiyi yapmayayım da görCaktirmam zaten sürprizi kacmasin
Aynen unutamamis hala sinirli olsada icten ice cok mutlu olmus dönmemeWkdkdjdjdndnf süper olur Melek Çiğdemden daha genç ve diri olduğu için yer bitirir Çiğdemi Kaanda Meleği tutar
Yapacaksin biliyorumZaten Melek daha asi ruha sahip bu yüzden deli Çiğdem'i yolacaktır. Ruhsal sorunları var Çiğdem'in
Melek ve Yusuf ikilisi Nasıl bir uyum yakalayacak göreceğiz.
Senin tahmin ettiğin kişiyi yapmayayım da gör