Lacivert - 4.Bölüm | Yeni Bölüm

@cookies 5.bölümü merakla bekleyin bakalım. :A Yusuf söyleyebilir elbette ama söylemeyedebilir Jülide ile neler konuşacaklar bakalım :A

O Adamı koz olarak düşünüyorum asıl hikaye onun üzerine kurulu aslında :D
Biliyoruz canim ilk bölümdem beri en gizli sakli olan adam o, tabiki de onun üzerine kurulu olacak :A

Yusuf benim söylesem mi diye düsünüyorum bende :F

Aynen o adamida ihmal etme dizi icin önemli birisi o :F
Söyle gitsin seni istediği kadar tehdit etsin.Bu kız senin ailene (ailenmiydi bunlar) büyük bir tehdit veya boşver al @vadikızı nı ve bodruma o hapis olan kişinin yanına gidin tatil yapın bodrumda baya yüzersiniz :A

Bu bölümde etkisini hissetmeye başlayacağız en önemlisi de kim olduğu neci olduğuna dair ipuçları görebileceğiz. :D
Görelim bakalim o adamin rolünü kime verdin kim oynayacak :A
Söyle gitsin seni istediği kadar tehdit etsin.Bu kız senin ailene (ailenmiydi bunlar) büyük bir tehdit veya boşver al @vadikızı nı ve bodruma o hapis olan kişinin yanına gidin tatil yapın bodrumda baya yüzersiniz :A
Ay kararsizim tatil yapma fikri iyiymis bak öyle olursa söylemem :A

Wkdkdjdjdndnf süper olur Melek Çiğdemden daha genç ve diri olduğu için yer bitirir Çiğdemi Kaanda Meleği tutar :A

@eskici nin cazibesi Meleği güçsüz ezik birine dönüştürebilir Yusufu görünce kalbi küt küt atmıştır şimdi bi de eski sevgilisi :A
Zaten Melek daha asi ruha sahip bu yüzden deli Çiğdem'i yolacaktır. Ruhsal sorunları var Çiğdem'in :A

Wkdkdjdjdndnf süper olur Melek Çiğdemden daha genç ve diri olduğu için yer bitirir Çiğdemi Kaanda Meleği tutar :A

@eskici nin cazibesi Meleği güçsüz ezik birine dönüştürebilir Yusufu görünce kalbi küt küt atmıştır şimdi bi de eski sevgilisi :A
Melek ve Yusuf ikilisi Nasıl bir uyum yakalayacak göreceğiz. :)

Caktirmam zaten sürprizi kacmasin :F
Senin tahmin ettiğin kişiyi yapmayayım da gör :A

Aynen unutamamis hala sinirli olsada icten ice cok mutlu olmus dönmeme :A

Zaten Melek daha asi ruha sahip bu yüzden deli Çiğdem'i yolacaktır. Ruhsal sorunları var Çiğdem'in :A

Melek ve Yusuf ikilisi Nasıl bir uyum yakalayacak göreceğiz. :)

Senin tahmin ettiğin kişiyi yapmayayım da gör :A
Yapacaksin biliyorum :A