Senin iltifat neyine la kayıt olduğundan beri çaylaksın offf büyük laf soktumAman biz iltifat ediyoruz ibibik
Sonradan görmeler gelmiş bize laf sokmaya çalışır olmuş @BullySenin iltifat neyine la kayıt olduğundan beri çaylaksın offf büyük laf soktum
Abinle doğru düzgün konuş bakayım unutamaz mıyız insanlık hali@Bully beyi karıştırma adam adımı unutmuş la hayırsız hıyar
dark ben seni adını b ilmiyorum
Nickimin ilk kelimesi Dark tır neden diye bi sorun Why? Karanlık bi çocuk bu , belki de kimliğimi açık etmek istemiyorumAbinle doğru düzgün konuş bakayım unutamaz mıyız insanlık hali
Gören de forumda herkes adını biliyor sanır
Nickimin ilk kelimesi Dark tır neden diye bi sorun Why? Karanlık bi çocuk bu , belki de kimliğimi açık etmek istemiyorum
xemrexxx im ciddi olalım Adım Ersin ama sen bana Eros diyebilirsin ablaabuu aramızda kimler dolaşıyor darkkk söyle çabuk kimsin senn
Biz kendi aramızda buna Düz Ersin diyoruz. @Bullyxemrexxx im ciddi olalım Adım Ersin ama sen bana Eros diyebilirsin abla
Sen abisiysen ben de halasıyım o zamanAbinle doğru düzgün konuş bakayım unutamaz mıyız insanlık hali
Gören de forumda herkes adını biliyor sanır
xemrexxx im ciddi olalım Adım Ersin ama sen bana Eros diyebilirsin abla
Sen abisiysen ben de halasıyım o zaman
ben ciddi olamam ki zaten senin adını bilmeyen yoktur ablaciddi olmasak olmazmı böyle neşeli sohbet iyiydi yaa hımm ersin demek
adın tmm eros diyim o zaman benim adımda melek
bilerekmi yapıyosun etiketlerim gelmiyormu barış
ben ciddi olamam ki zaten senin adını bilmeyen yoktur abla
O verdiğin oy bi kenar da malzeme olarak dursun belki ileri de kullanırım Düşman çatlatıyoruzdur diyecem de bizim düşmanımız da yoktursen bilmiyosun sanıyordum ben ama sen ciddi olma zaten ya neşeli
olman daha iyi bizide neşelendiriyorsun ayrıca verdiğim oydan sonra senle
böyle neşeli konuşmak çok güzel aramızın bozulmasını hiç istemem🙂
O verdiğin oy bi kenar da malzeme olarak dursun belki ileri de kullanırım Düşman çatlatıyoruzdur diyecem de bizim düşmanımız da yoktur
ben de nerden kulağa tanıdık geliyor diyordum pek beğenmedim zaten lafı@DarkLeqenD Saksafon kafalı benim lafım az özgün ol
Hahah serseri la Kemal'i harcadın Mesude gece Boğaz'ına yapışacakben de nerden kulağa tanıdık geliyor diyordum pek beğenmedim zaten lafı