Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,611
Puanı
1,061
DİZİ SAVAŞLARI - 3. SEZON.png

Dizi Savaşları'nda 3. sezonun ilk haftası sona eriyor. 11 yarışmacımızdan biri şampiyonluk hayallerine bu akşam veda etmek zorunda kalacak. O ismin kim olacağını öğrenmek için sizleri 21.00'de foruma bekliyoruz. :)

NOT: İlk 3 hafta boyunca ilk 5'teki isimler final için ilave puan alacaktır.

Sunucularımız 'Hesapta Aşk'ın başrol oyuncuları Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan ve Kutay Kalabalık
hesapta-a%C5%9Fk-2-jpg.51293

PUAN DURUMU
  1. Arka Sokaklar - 113 (+5) = 118
  2. Avrupa Yakası - 103 (+4) = 107
  3. Uçurum - 92 (+3) = 95
  4. Ezel - 89 (+2) = 91
  5. Kara Sevda - 89 (+2) = 91
  6. Aşk Yeniden - 84
  7. Adını Feriha Koydum - 83
  8. Behzat Ç. - 77
  9. Yalancı Yarim - 73
  10. Tatlı Küçük Yalancılar - 71
  11. İlişki Durumu: Karışık - 61 (ELENDİ)
YARIŞMACILAR
JÜRİ

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 51368

Dizi Savaşları'nda 3. sezonun ilk haftası sona eriyor. 11 yarışmacımızdan biri şampiyonluk hayallerine bu akşam veda etmek zorunda kalacak. O ismin kim olacağını öğrenmek için sizleri 21.00'de foruma bekliyoruz. :)

Sunucularımız 'Hesapta Aşk'ın başrol oyuncuları Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan ve Kutay Kalabalık
hesapta-a%C5%9Fk-2-jpg.51293

YARIŞMACILAR
JÜRİ

Afiş harika olmuş gerçekten. :D

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor

21.00'de sonuçlar için sizi foruma bekliyorum, tabii duruma göre 21.30 veya 22.00'de de açıklanabilir. :X

Afiş harika olmuş gerçekten. :D
Aslında afişi ben yapmadım. Şansıma üzerinde Dizi Savaşları yazan bir resim çıktı, ben sadece 3. sezon kısmını ekledim. Yine de teşekkür ederim. Sonuçlar için takipte kalmayı unutma. :X

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor

21.00'de sonuçlar için sizi foruma bekliyorum, tabii duruma göre 21.30 veya 22.00'de de açıklanabilir. :X

Aslında afişi ben yapmadım. Şansıma üzerinde Dizi Savaşları yazan bir resim çıktı, ben sadece 3. sezon kısmını ekledim. Yine de teşekkür ederim. Sonuçlar için takipte kalmayı unutma. :X

Bence hiç 21.00i bekleme şimdi açıkla. :X Bende bir kez olsun takip edebileyim :A

İlk hafta 1 2 sahne dışında hepsi iddaalıydı kendi puanımı merak ediyorum bekliyoruz :D

Allah'ın izniyle açıklamaya başlıyoruz, ilk olarak Total'lerin hükümdarı @denizz19'un oyları geliyor. :A

10 - Arka Sokaklar
9 - Avrupa Yakası
8 - Uçurum
7 - Ezel
6 - Tatlı Küçük Yalancılar
5 - Kara Sevda
4 - Aşk Yeniden
3 - Yalancı Yarim
2 - Behzat Ç.
1 - İlişki Durumu: Karışık

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor
ben şok ilk 5 in 4ü ab lik diziler 😱