Adını Feriha Koydum'a destekler bekleniyor.
şu seçilen sahneye bak @Bully rezil olacak ezelim 1 leri basıp eleyelim bari karizmayı çizdirmeden
bu diziyi sana vereni kınıyorum ben remiz dayı ve kerpeten aliyle sadece onların sahneleriyle finalleri gördüm sende şuan dizinin karışık tüm sahneleri kullanma şansın var ama seçtiğin sahneye bak ayoll ben sana yardımcı olayım en iyisiOylarımı kullandım çekişmeli geçecek bir yarışma olacak herkese başarılar😉
kızzzz ne diyon sahnemii beğenmedinmi senn
bu diziyi sana vereni kınıyorum ben remiz dayı ve kerpeten aliyle sadece onların sahneleriyle finalleri gördüm sende şuan dizinin karışık tüm sahneleri kullanma şansın var ama seçtiğin sahneye bak ayoll ben sana yardımcı olayım en iyisi
okadar sahneden zayıf seçim bence diğer sahnelere birlikte karar verelim 1.haftayı atlatırsan benş bul cnmezeli ben seçtim kimse bana vermedi canım 1.bölümün efsane sahnelerinden biridir
bu valla yardım iyi olur karar veremiyorum sahnelere
okadar sahneden zayıf seçim bence diğer sahnelere birlikte karar verelim 1.haftayı atlatırsan benş bul cnm
Kankam bir tek Arka Sokaklar izler abla boşuna uğraşma [emoji2]@hayret bi şey hayrettinciğimm ezel seviyorsundur umarım yaa
Kankam bir tek Arka Sokaklar izler abla boşuna uğraşma [emoji2]
Beğenmez [emoji2]hiç izlememiş ama izlesin bakalım sahneleri beğenir inşallah
Teşekkürler senin de sahnen iyiydi fena puan almadınben şu an oylarımı gönderiyorum güzel sahne seçmişsin anlaşılan yine
düşük olmayacak puanlar
Ben de senin puanlarını bekliyorum.Behzat amirine bol bol tam puanlarınız bekleniyor
Oy gönderenler: @denizz19 @vadikızı @Mr.At @eskici
Oy göndermeyenler: @batuhankaralar @Billy Kane @MayısKralı @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor
Oylarınızı göndermek için elinizi biraz çabuk tutun lütfen.