Polat Şaşmaz
Favori Üye
Cinli film işteaga bir araştır ya nedir ne değildr diye
Cinli film işteaga bir araştır ya nedir ne değildr diye
Raci Şaşmaz kendini köprüden atabilir bu haberden sonra. Bu nedir ulan Allah kahretsin siziadamlar film afişine pana film in logosunu koymuşlar hepsi bu 😀
Cinli film işte
Cinli film işte
Daha açık yazayım pana filmin logosunu kullanmışlar pana ile alakası yok 😉Raci Şaşmaz kendini köprüden atabilir bu haberden sonra. Bu nedir ulan Allah kahretsin sizi
O zaman dava açsınlar kardeşim bizim logomuzun orda ne işi var diye ?Daha açık yazayım pana filmin logosunu kullanmışlar pana ile alakası yok 😉
kafayı yedik sonumuz hayır olsunO zaman dava açsınlar kardeşim bizim logomuzun orda ne işi var diye ?
Raci intihar etmese iyidir Koskoca Vadi cinli film yapıyoDaha açık yazayım pana filmin logosunu kullanmışlar pana ile alakası yok 😉
Bu sene olmazsa biz sezon boyu ne konuşacaz Ben senle papaz olurumkafayı yedik sonumuz hayır olsun
Forumca etkinlik yaparız Perşembe Vadi saatleri aynı bölümleri izler bu konuda yorumlarız 😉Bu sene olmazsa biz sezon boyu ne konuşacaz Ben senle papaz olurum
Bende öyle düşünüyorumBu sene olmazsa biz sezon boyu ne konuşacaz Ben senle papaz olurum
Forumca etkinlik yaparız Perşembe Vadi saatleri aynı bölümleri izler bu konuda yorumlarız 😉
Uçankuş`un Kurtlar Vadisi Pusu 2017 yılına kadar ekranda olmayacak haberi yalanlandı.
Ekranların sevilen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu`nun yeni sezon çekimlerinin başlandı. Dizinin sır gibi saklanan yeni kanalının önümüzdeki hafta Pana Film tarafından açıklanması bekleniyor.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleriyle Eylül`de!
bunlar hep tevatür ona göre
star dan sonra show tv de listeden düştü
asla vazgeçmem 22 eylül de başlıyormuş
bu hafta artık ne olduğunu açıklarlaree star değil show tv değil hangi kanalda başlayacak dizimiz ya
bu hafta artık ne olduğunu açıklarlar
Hadi İnşallah atvstar dan sonra show tv de listeden düştü
asla vazgeçmem 22 eylül de başlıyormuş
Kanalımız ATVee star değil show tv değil hangi kanalda başlayacak dizimiz ya
olursa bu şartlarda mantıklı olurKanalımız ATV