Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta

Tamam, ama 12.00'ye kadar gönder lütfen. Gerçi şimdi müsaitsen de yollayabilirsin, yeter ki son süreyi kaçırma. :)
Mobilden yazıyorum onun için sahneyi yollama imkanım yok şimdi ama sabah yollarım 12 biraz erken olmuş ama inşallah yollarım,normalde sahneleri çok geciktirmiyorum ama benim elimde olmadan bu defa böyle oldu:(

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx @Bully @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor

Herhalde videoyu buradan paylaşıyoruz. İlk hafta sosyal medyada büyük sükse yapan Hüsnü Çoban'ın vurulma sahnesini koyuyorum. Süresi ise 5 dakikaya yakın.

@denizz19 Arka Sokakları sevip sevmediğini anlayacağız [emoji2]
Arka Sokakları severim ama listedeki birçok dizide güzel. Yani karar vermek zor elbette. :D

Oylama başlamıştır, puanlarınızı Pazartesi 20.00'ye kadar gönderebilirsiniz.
Öte yandan @hayret bi şey de bundan böyle jüri üyelerimiz arasında yer alacak.

@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @eskici @MayısKralı @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @xemrexxx @vadikızı @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Çiğdem- @Harunnn60 @MEnes @Seviyor sevmiyor
Vay @hayret bi şey jüride ise en yüksek puan cepte demek [emoji2] kendisi tek kankam olur [emoji2]