Ya tamam ben de ikisini sevmiyorum ama süreyya yi hić sevmiyom abi..Ben ikisini de sevmiyorum tam birbirlerini bulmuslar![]()
Ya tamam ben de ikisini sevmiyorum ama süreyya yi hić sevmiyom abi..Ben ikisini de sevmiyorum tam birbirlerini bulmuslar![]()
Aynen Mert'le Ece eglencedelerBiz Mert'i düğüne beklerken Kerem geldi.![]()
Süreyya ile derdin ne senin bu kadarYa tamam ben de ikisini sevmiyorum ama süreyya yi hić sevmiyom abi..
Onlar sevgili olsa da eğlensek, asıl onlar eğlenceli bir çift olur.Aynen Mert'le Ece eglencedeler
Süreyya ile derdin ne senin bu kadar![]()
Ay evet ya Ece'cim zaten bir harika Mert de ona cok iyi eslik ediyor :Onlar sevgili olsa da eğlensek, asıl onlar eğlenceli bir çift olur.![]()
Dediğim gibi Işıl rezil oldu.Ya tamam ben de ikisini sevmiyorum ama süreyya yi hić sevmiyom abi..
cansu üzülmeyi hak etti bence ışıla öyle davranmaması lazımdı şu dizideki en sempatik en sıcak kanlı kişi benceDediğim gibi Işıl rezil oldu.![]()
Renkli birisi, diziye de renk katıyor.cansu üzülmeyi hak etti bence ışıla öyle davranmaması lazımdı şu dizideki en sempatik en sıcak kanlı kişi bence![]()
![]()
![]()
seni doğurduğum için öyle oldu diyor işte diziden çıksa şu kadınCansu ve Süreyya'nın sahnesi güzeldi de Cansu'nun ne suçu var ki? Doğurmasaydın kızı o zaman, Cansu'ya niye yüklüyorsun suçu?
Renkli birisi, diziye de renk katıyor.![]()
O dizi olmazsa diziye kim reyting katacak?seni doğurduğum için öyle oldu diyor işte diziden çıksa şu kadın![]()
mertle ece ve ışıl üçlüsü yeter bence diğerlerine ısınamadım vllaO dizi olmazsa diziye kim reyting katacak?
İyi ki bu kadını almışlar diziye, çok yakışmış rolüne.![]()
Mert düğünden kaçtı, diğer düğüne yakalandılar.mertle ece ve ışıl üçlüsü yeter bence diğerlerine ısınamadım vlla![]()
![]()
![]()
mahallede evlerinde olan düğünlerde tavuklu pilav lokma falan olur bizim köy düğünlerindede oluyordu tencere tencere pilavlar yapılıyorduMert düğünden kaçtı, diğer düğüne yakalandılar.
Düğünde pilav dağıtıldığını da ilk kez gördüm.![]()
Aynen ne güzelReklama girdi yine, ne güzel düğünde teyzeleri kandırıyorduk.![]()
Bir saat reklam sürer şimdiYine reklam![]()
Biz de uzayda yaşamıyoruz herhalde.mahallede evlerinde olan düğünlerde tavuklu pilav lokma falan olur bizim köy düğünlerindede oluyordu tencere tencere pilavlar yapılıyordu![]()
![]()
![]()