Beni kimse kovamaz birazdan görürsünGeçebilen etiketlesin Bu arada @denizz19'u adadan kovmuşlar diye duyduk umarım doğrudur
Beni kimse kovamaz birazdan görürsünGeçebilen etiketlesin Bu arada @denizz19'u adadan kovmuşlar diye duyduk umarım doğrudur
Şike yapmıştır Deniz bey herkesi kendine benzetiyorOha @legolas9900 13.541.000 yapmış 😱 Oyunda %99.999 açık var ben oynamıyorum daha.
Kes la saksafon kafalıŞike yapmıştır Deniz bey herkesi kendine benzetiyor
Size başarılar benceElemede başarılar
Ben sana Deniz bey diye hitap ediyorum ama senKes la saksafon kafalı
Size başarılar bence
Hiç çalışma canımm, ne gerek var?Oyun lag kasıyor şimdilik 663k ile 6.yım gece kasmaya çalışcam
Sus la şebek 2 kere sol alt taraftaki boşluktan öldümHiç çalışma canımm, ne gerek var?
Bu haftaki oyun da bizde Allah'ın izniyle, bay bay sizlere.Sus la şebek 2 kere sol alt taraftaki boşluktan öldüm
Gaza getirme Sonra ''bu çocuk beni nasıl geçti'' deme kafiyeye dikkatBu haftaki oyun da bizde Allah'ın izniyle, bay bay sizlere.
Maskeli Fedai ne alaka?@Maskeli Fedai @MasacRE- @FurkanTB lobi yapmamız lazım ya 3 hak ile 13 milyon imkansız, bu hafta elemeye gideceğiz resmen.
Aynen benim hıyarlığım olmuş birazBen sana Deniz bey diye hitap ediyorum ama sen