Geçtiğimiz yaz @batuhankaralar tarafından "Dizi Dizi Fav10" adıyla başlatılan, ancak sonrasında bendeniz tarafından "Dizi Savaşları" adıyla devam ettirilse de final yapma imkanı bulamayan yarışmamızın 14 Haziran Salı günü başlayan 2. sezonu bu akşam sona erdi.
Kazananımız ise ilk haftadan beri 1. olmayı başaran @Bully oldu. Ay Yapım'ın imzasını taşıyan, 2011-2013 arasında 80 bölüm olarak ekrana gelen Kuzey Güney, yarışma boyunca çok başarılı bir performans sergileyerek açık ara farkla galip oldu.
Forumumuzun sevilen üyelerinden @denizz19'un yürüttüğü Benim Adım Gültepe ise sezonu 2. sırada tamamladı. Kısa zamanda izleyicinin sevgisini kazanmasına rağmen yayınlandığı kanalın yanlış politikalarına kurban giden yapım, sadece 8 bölüm sürmesine rağmen finale kadar yükseldi.
Üçüncü sırada ise Kırgın Çiçekler ile yarışan @MayısKralı yer aldı. Geçen yaz başlayan ve geçtiğimiz haftalarda sezon finaliyle ekrana gelen yapım, çeyrek finalde elense bile daha önceki haftalarda yüksek puan alması nedeniyle sezonu ilk 3'e girerek tamamladı.
Genel puan durumu:
NOT #2: 12 yarışmacının mücadele vereceği 3. sezonun detaylarının paylaşılacağı lansman Çarşamba günü, sezonun kendisi de 31 Temmuz'da Fav10'da olacak.
Bugüne kadar oy kullanan herkese çok teşekkür ederiz.
Kazananımız ise ilk haftadan beri 1. olmayı başaran @Bully oldu. Ay Yapım'ın imzasını taşıyan, 2011-2013 arasında 80 bölüm olarak ekrana gelen Kuzey Güney, yarışma boyunca çok başarılı bir performans sergileyerek açık ara farkla galip oldu.
Forumumuzun sevilen üyelerinden @denizz19'un yürüttüğü Benim Adım Gültepe ise sezonu 2. sırada tamamladı. Kısa zamanda izleyicinin sevgisini kazanmasına rağmen yayınlandığı kanalın yanlış politikalarına kurban giden yapım, sadece 8 bölüm sürmesine rağmen finale kadar yükseldi.
Üçüncü sırada ise Kırgın Çiçekler ile yarışan @MayısKralı yer aldı. Geçen yaz başlayan ve geçtiğimiz haftalarda sezon finaliyle ekrana gelen yapım, çeyrek finalde elense bile daha önceki haftalarda yüksek puan alması nedeniyle sezonu ilk 3'e girerek tamamladı.
Genel puan durumu:
1 | Bully | Kuzey Güney | 864 (+15) = 879 |
2 | denizz19 | Benim Adım Gültepe | 622 |
3 | MayısKralı | Kırgın Çiçekler | 462 (-8) = 454 (Elendi) |
4 | MEnes | Leyla ile Mecnun | 441 (-1) = 440 (Elendi) |
5 | ozgur2113 | Muhteşem Yüzyıl: Kösem | 338 (-3) = 335 (Elendi) |
6 | batuhankaralar | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz | 207 (-1) = 206 (Elendi) |
7 | turkuazz | Medcezir | 186 (Elendi) |
8 | Çiğdem- | Geniş Aile | 177 (-1) = 176 (Elendi) |
9 | Billy Kane | Arka Sıradakiler | 82 (Elendi) |
10 | vadikızı | Kara Para Aşk | 42 (Elendi) |
- Yarışmacıların hafta hafta aldığı puanlar: https://fav10.net/forum/threads/dizi-savaşları-2-sezon-puan-durumu.258529/
- Sezon boyunca nelerin yaşandığını görmek isteyenler için: https://fav10.net/forum/tags/dizi-savaslari/
NOT #2: 12 yarışmacının mücadele vereceği 3. sezonun detaylarının paylaşılacağı lansman Çarşamba günü, sezonun kendisi de 31 Temmuz'da Fav10'da olacak.
Bugüne kadar oy kullanan herkese çok teşekkür ederiz.
Tebrikler Kuzey Güney!