Meryem Uzerli'ye Büyük Ödül

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,000
Puanı
1,061
Gecenin Kraliçesi'nde yaşadığı şanssızlıktan sonra ne yapacağı merak konusu olan Meryem Uzerli'ye Arap dünyasından mutlu haberler gelmeye devam ediyor.

İlk olarak bir mücevher firmasının çekimleri için Dubai'ye giden ve 1 milyon dolarlık reklam anlaşması yapan güzel oyuncu daha sonra Hollywood ünlüleriyle film çeken Mohammed Al Turki ile film anlaşması imzalamıştı. Uzerli şimdi de Ortadoğu'nun en prestijli ödüllerinden biri olan BIAF (Beirut International Awards Festivals)'da en iyi kadın oyuncu ödülünü alacak. Meryem Uzerli önümüzdeki hafta ödülümü almak için Beyrut'a gidecek. Arap basınına göre oyuncunun Muhteşem Yüzyıl'daki partneri Halit Ergenç de Uzerli'ye eşlik edecek.
13735041_983552481762211_6757347860044543953_o.jpg

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @gizem ak @HachiKo @Jonsnow @Forumdash @batuhankaralar @denizz19 @Aserat @Yiğitt @yatutarsa

@batuhankaralar raci artık göberk atıyordur ofisinde:A

ay neyse bu arada meryoş çökmüşmüş iyi oyuncu değilmiş diyenlere sektör kapak yapmaya devam ediyor:)))

arap mücevher şirketinden reklam için 3 milyon lira
boynerden 2.5 milyon lira
mohammed al turki ile film ki BKM'den 500 bin almış bundan 1 milyondan aşağı almaz, richard gere vb. leri çalışan adamın getireceği prestije girmiyorum bile:A
edho ya katılıyor öyle yada böyle rolü görücez sezon başlayınca:F
üstüne bir de bu ödül

Allah'ım beni de böyle çökert diye günde 1000 kere dua ediyormuş çikinella @Çiğdem- :A

ay neyse bu arada meryoş çökmüşmüş iyi oyuncu değilmiş diyenlere sektör kapak yapmaya devam ediyor:)))

mohammed al turki ile film ki BKM'den 500 bin almış bundan 1 milyondan aşağı almaz, richard gere vb. leri çalışan adamın getireceği prestije girmiyorum bile:A
üstüne bir de bu ödül

Allah'ım beni de böyle çökert diye günde 1000 kere dua ediyormuş çikinella @Çiğdem- :A
Şimdi EDHO'ya katılıyor mu ciddi ciddi?(b)

EDHO'yu izliyordun ama pekte övmüyordun. :A Artık övmeye başlarsın Meryem gelince. :A
sadece meryoş mu sanem çelik de geliyor meryoşum-deniz çakır-sanem çelik my ve aşk-ı memnudan sonra en entrikalı 3.dizi olacak gibi :A bence bu sezon içinde oktay kaynarca ya da deniz çakır şutlanır sevgililermiş ayrılmışlar sette huzuru bozmak istemezler o yüzden bence bu ka transfer yapılıyor:D

Gecenin Kraliçesi'nde yaşadığı şanssızlıktan sonra ne yapacağı merak konusu olan Meryem Uzerli'ye Arap dünyasından mutlu haberler gelmeye devam ediyor.

İlk olarak bir mücevher firmasının çekimleri için Dubai'ye giden ve 1 milyon dolarlık reklam anlaşması yapan güzel oyuncu daha sonra Hollywood ünlüleriyle film çeken Mohammed Al Turki ile film anlaşması imzalamıştı. Uzerli şimdi de Ortadoğu'nun en prestijli ödüllerinden biri olan BIAF (Beirut International Awards Festivals)'da en iyi kadın oyuncu ödülünü alacak. Meryem Uzerli önümüzdeki hafta ödülümü almak için Beyrut'a gidecek. Arap basınına göre oyuncunun Muhteşem Yüzyıl'daki partneri Halit Ergenç de Uzerli'ye eşlik edecek.Ekli dosyayı görüntüle 51182

@destere @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @gizem ak @HachiKo @Jonsnow @Forumdash @batuhankaralar @denizz19 @Aserat @Yiğitt @yatutarsa
Kim vermiş bu kadına en iyi kadın oyuncu ödülünü? :A

üstüne bir de bu ödül

Ödülü Annemin Yarası'ndaki performansıyla mı vermişler? :X

üstüne bir de bu ödül

aa vlla bizim işe yaramaz türk kadın oyuncular için arap dünyası iyiki varmış vlla onlarda olmas ne yapacaklar acaba :A :A :A

aa vlla bizim işe yaramaz türk kadın oyuncular için arap dünyası iyiki varmış vlla onlarda olmas ne yapacaklar acaba :A :A :A
çiğdem kılıklı pelin karahan ingilizcesiyle ortalığı batırmıştı geçen sene meryoşum bir konuşsun da kulaklarımızın pası silinsin:A @ozgur2113 @gizem ak @Forumdash

bu arada törende rekor kırılACAKmış 5500 metrelik kırmızı halı yapılmış guiness e girecekmiş sultanıma yaraşır:A bir yürüse 1-1.5 saatlik video çıkar baiından sonuna:A @Forumdash @eskici @ozgur2113

çiğdem kılıklı pelin karahan ingilizcesiyle ortalığı batırmıştı geçen sene meryoşum bir konuşsun da kulaklarımızın pası silinsin:A @ozgur2113 @gizem ak @Forumdash
Ne biçim giyinmiş, ne biçim konuşmuş:F 1.50 de masada kız ve erkek oturuyor kız erkeğe bakıyor :F o kadın nasıl kıskanç bişey burdan hissettim:F
bu arada törende rekor kırılACAKmış 5500 metrelik kırmızı halı yapılmış guiness e girecekmiş sultanıma yaraşır:A bir yürüse 1-1.5 saatlik video çıkar baiından sonuna:A @Forumdash @eskici @ozgur2113
Hali tek meryeme değildir:A

Ne biçim giyinmiş, ne biçim konuşmuş:F 1.50 de masada kız ve erkek oturuyor kız erkeğe bakıyor :F o kadın nasıl kıskanç bişey burdan hissettim:F

olsun neticede sultanıma yaraşır bir halı olmuş:D ben snn gibi radarımı açmadım o yüzden kıskançı bulamadım :F

Meryemi severim Edho izlemedim umarim o diziye katilmaz(
tören bu akşammış :oley: