Raci Şaşmaz'dan 'Darbe Girişimi'ne Sessiz Kalanlara Ambargo!

Sen iyi misin ben darbeyi savunmuyorum dedim en başta da. Bu bir darbe olsa kafanı dışarı çıkaramazdın diyorum ben de sana. Medya ile iletişim tamamen sona erer ve önce hükümete baskın düzenlenirdi. Ya sabahtandır söylüyorsun pardon da sen darbeyi yaşadın mı diyorsun ben yaşamadım ama neler olduğu yönünde bilgilerim var Ee sen yaşadın mı diye sorayım ben de sana? İkimizin savunduğu şeyler de aynı aslında ama ben sokaklara dökülmenin yersiz olduğunu savunuyorum. Bu bir darbe değil bu bir oyundu diyorum ve sonuna kadar da sözlerimin arkasındayım. Neyse çok uzadı bu konuşma bahsi kapatalım. :)

İkimiz kesinlikle aynı şeyi savunmuyoruz. Çünkü ikimizde farklı telden çalıyoruz.

Darbecisin demedim ama savunuyorsun gibi mesajlar yazdığını söylüyorum ve halende buna devam ediyorsun.

Ben yaşamadığımı zaten söylüyorum. Yaşayan halkta buna bağlı olarak sokaklara çıkıyor ve bu yüzden bu halk tepkisi yanlış değil doğrudur. Ha unutmadan sorularıma cevap alamadım ama istemiyorsan cevap verme zorunda değilsin.

Bu da bir darbe. Dizi işinde siyasetle yükselmeyi sürdürmeyi amaçlayanlar belli bir yere gelir anca. Sonrasın da hükümet değişince, hükümetle birlikte yön değiştirir hepsi.

Hayır niye moralim bozulsun ki ben darbe taraftarı değilim elbette ama ortada bir darbe olmadığı için saçma geliyor bana yapılan uygulamalar.

Sen belki kişiye bağlı konuşmuyorsun ama pek çok kişi bunu gerçekleştiriyor. Nitekim Tayyip Erdoğan eğer dışarı çıkmayın deseydi çıkmayacaktınız, çıkın dedi çıktınız yalansa yalan deyin. 4 saatte biten bir darbeye üzgünüm ama kuşlar bile inanmaz. Ayrıca daha düne kadar gezi parkındaki eylemler için dışarıya çıkmayın diyen bir cumhurbaşkanı, bugün halkına dışarı çıkın diyorsa üzgünüm ama ben burada bir bit yeniği ararım. Darbe dediğin medyayla tamamen ilişiğin kesildiği, direk hükümete el koyulan, değil ki hükümet üyelerinin televizyonlarda ve sosyal medyada gırla yapamayacağı kadar ağır bir mevzuudur. Bu sebeple bu girişimin sahtecilikten ibaret olduğu da aşikar. Ayrıca öldürülen yüzlerce polis ve askerin kanının yerde kalacağı oyunlardan biri olarak tarihe yazılacak. Bunun hesabını kimse veremeyecek ve hayat devam edecek. Söyler misin bana her konuda sosyal medyayı yavaşlatan biri, konu bu olunca sosyal medyayı hızlandırıp yetmedi telefonlara hem mesaj hem arama hem de internet hakkı vermesi sence de normal mi? Halkı galeyana getirebilmek amaçlı yapılan ve bakın yaptık ve demokrasiyi koruduk nidaları atabilmek adına bunu gerçekleştirdiler. O sebeple bence sen önce bir düşünmelisin.
Geziyle bu darbe bir mi Allah aşkına yahu gezi de adamlar ortalığı yakıp yıktılar ağaç bahanesiyle tabi ki dışarı çıkmayın diyecek meşru bir eylem değil ki seçilmiş hükümeti devirmek isteyen bir sokak eylemleriydi sadece :)

Pardon da kripto Fetö cüler gibi darbe tiyatroydu saçmalıklarına girme istersen. Genelkurmay Başkanı esir alınmış Meclis bombalanmış kanallar basılmış halk taranmış Erdoğanın oteli bombalanmış bunlar darbe olması için yeterli değil midir?

Nasıl birşey bekliyorsunuz anlamadım Erdoğanı öldürselerdi ciddi ciddi sevinecek miydiniz merak ediyorum. Darbeden önce Erdoğan'ı fellik fellik arıyorlardı bulamadılar tabi.

Erdoğanın halkı sokağa çağırması normal millet darbeye destek vetmese darbe zaten çoktan başarısız olmuş demektir. Bak Mısır da darbe olduğunda binlerce insan sokağa döküldü darbeyi protesto etmek için.

Hala diyorsun sosyal medyayı yavaşlatan biri darbe var darbe doğrudan milletin seçtiklerine darbe yapıyorlar sosyal medyanın yavaşlatılması demek direk ülkecek intihar etmemiz gibi birşey. Polisler bile eğer halk sokağa ççıkma saydı hepimiz öldürdük diyor başka söze ne hacet

İslam dinini kötü emellere sunmak yanlış. Camilerde okutulan selaların halkı kışkırtmaktan ve galeyana getirmekten başka hükmü yoktu. Eline Türk bayrağı alıp dışarı çıkmakla darbe bastırılmaz, demokrasi korunmaz. Ayrıca demokrasi ne zamandan beri kan dökmekle sağlanır oldu? PKK ile savaşılıyor ama netice alınmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. İdam getirilsin diyorlar bu aralar getirsinler bakalım assınlar Abdullah Öcalan'ı öyle kolaydı değil mi beleşten atmak. Bu halk vatanını seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama Erdoğan'ı çok seviyor orası gerçek. O öl dese ölürüz demek bile kula kulluk etmektİr. Ordu millet anlayışı varsa buyursunlar dağlara çıksınlar bakalım. Öyle martaval okumak kolay icraat önemli. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı halkını dışarıya çıkartmasaydı bu mevzuunun bu kadar uzamayacağı aşikardı. Ölen halk, ölen polisler, ölen askerler birbirine kırdırılan insanlık, Baki kalan Erdoğan oldu. Haydi müslümanlar yeriniz hazır cennette. :)
Camilerde okutulan seladan ezandan rahatsız mı oldunuz acaba :) Kurtuluş Savaşında Ezanlar ve Dualar okunurdu. Ezan okumanın amacı milleti bir tutmak beraberliği güçlendirmek tabi anlayana.

Tayyip Erdoğan'ı sevmenin nesi kula kulluk o insanlar sokağa Vatan için çıktı ve canlarını feda etti. Kula kulluk görmek istiyorsan fazla uzağa gitmene gerek yok :))))

Hala maval okumak diyorsun yahu makarnacı cahil dediğiniz halk meydanlarda tarih yazdı tarih. Tanklara f16 lara karşı kahramanca mücadele ettiler. Keşke sizleri de görebilseydik :)

Halk sokağa çıkmasaydı bence de bu kadar uzamazdı çünkü çoktan darbe başarılı olmuş Erdoğan ölmüş olurdu sizde sevinçten ne yapacağınızı bilemez hale gelirdiniz. Baki kalan Erdoğan demenden bile meseleyi ve Türkiyenin ne kadar büyük bir tehlike atlattığını Erdoğan nefretinden görmek işine gelmiyor. İnsanlığı birbirine kırdıran Amerika da yaşıyor zaten. Hala çıkmış millete ahmak diyor ve ölümle tehdit ediyor. Ha şunu söylim millet canını Erdoğan için vermedi bu Vatan bu Bayrak için verdi böyle saçma cümlelerle o insanların kemiklerini sızlatma

tuncay-opçin.jpg

e2(4).jpg

Darbe tiyatro bak bakalım adamlar neler yazmış :)

Ha okumayacağını bilsemde Soner Yalçın'nın şu iki yazısını oku :)

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/soner-yalcin/gercek-kazandi-1320957/

http://www.sozcu.com.tr/2016/yazarlar/soner-yalcin/darbeyi-izleyen-bir-cift-goz-1322280/

Son düzenleme:
Sen iyi misin ben darbeyi savunmuyorum dedim en başta da. Bu bir darbe olsa kafanı dışarı çıkaramazdın diyorum ben de sana. Medya ile iletişim tamamen sona erer ve önce hükümete baskın düzenlenirdi. Ya sabahtandır söylüyorsun pardon da sen darbeyi yaşadın mı diyorsun ben yaşamadım ama neler olduğu yönünde bilgilerim var Ee sen yaşadın mı diye sorayım ben de sana? İkimizin savunduğu şeyler de aynı aslında ama ben sokaklara dökülmenin yersiz olduğunu savunuyorum. Bu bir darbe değil bu bir oyundu diyorum ve sonuna kadar da sözlerimin arkasındayım. Neyse çok uzadı bu konuşma bahsi kapatalım. :)
Ölen insanlar da oyun niyetine öldü :) Madem darbe girişimi oyundu o zaman gezi parkı da oyundu :)

Adamlar zaten TV kanallarını bastılar Erdoğanı öldürmek için fellik fellik otel bastılar meclisi bombaladılar her yeri bombaladılar. İnsanlar önceki darbelerde kafasını dışarıya çıkarmadığı için darbeler başarılı oldu bu sefer milllet canı pahasına dışarıya çıktı hani o makarnacı dediğiniz insanlar :)

Ölen insanlar da oyun niyetine öldü :) Madem darbe girişimi oyundu o zaman gezi parkı da oyundu :)

Adamlar zaten TV kanallarını bastılar Erdoğanı öldürmek için fellik fellik otel bastılar meclisi bombaladılar her yeri bombaladılar. İnsanlar önceki darbelerde kafasını dışarıya çıkarmadığı için darbeler başarılı oldu bu sefer milllet canı pahasına dışarıya çıktı hani o makarnacı dediğiniz insanlar :)
Biraz geç kalmadın mı bunları yazmak için 3 yazımı alıntılamışsın hangi birine cevap yazayım şimdi sabah sabah. :F

İslam dinini kötü emellere sunmak yanlış. Camilerde okutulan selaların halkı kışkırtmaktan ve galeyana getirmekten başka hükmü yoktu. Eline Türk bayrağı alıp dışarı çıkmakla darbe bastırılmaz, demokrasi korunmaz. Ayrıca demokrasi ne zamandan beri kan dökmekle sağlanır oldu? PKK ile savaşılıyor ama netice alınmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. İdam getirilsin diyorlar bu aralar getirsinler bakalım assınlar Abdullah Öcalan'ı öyle kolaydı değil mi beleşten atmak. Bu halk vatanını seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama Erdoğan'ı çok seviyor orası gerçek. O öl dese ölürüz demek bile kula kulluk etmektİr. Ordu millet anlayışı varsa buyursunlar dağlara çıksınlar bakalım. Öyle martaval okumak kolay icraat önemli. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı halkını dışarıya çıkartmasaydı bu mevzuunun bu kadar uzamayacağı aşikardı. Ölen halk, ölen polisler, ölen askerler birbirine kırdırılan insanlık, Baki kalan Erdoğan oldu. Haydi müslümanlar yeriniz hazır cennette. :)
Bu kadar komik yorum yok. bak fransiz ihtali nasıl gelmiş askerlere gül ararak mi geldigini saniyorsun)) demokrasi savaşı hep kanlı oldu.

Bu darbeyi yapanlar ordunun %20 halk çıkmadan once diğer %80'i neredeydi. halk bir çok tankı duru püskürttü sonra tek askeri mensup harakete geçti de uçaklar kontrole alındı

Kimse Erdoğan için ölmedi. akp tabanı fetuşularin dinlerini ve ulklerini nasıl sattığını 3yil boyunca yaşarak öğrendi (biz bunları biliyorduk demeyin bilseniz sokakta okurdunuz) oğullarını ve kızlarını nasıl bir androide dönüştüğünü gördü. Bu halk menderes sonrası nasıl zulüm gördüğünü hala akıllarda.. Özal sonrası 28 şubatta nasıl ezildikleri ortada. Erdoğan sonrası ne hale geleceklerini biliyor. erdogana sahip çıkmaları bundan kaynaklı kimse erdoganin kara kası kara gözü için mücadele etmiyor. ezanların susturukduguna. Kuranı ahirlarlada öğrenmek zorunda kaamlar Imam hatipleri kapatılan başörtüsü yüzünden okullardan atilmayanlar klaveye başında delikalnlik yapmasına biz alistik artık ))) darbe başarılı olaydı hepinizin çocuğunun adı fettullah olacaktı hala konuşuyorsunuz)))

Bu kadar komik yorum yok. bak fransiz ihtali nasıl gelmiş askerlere gül ararak mi geldigini saniyorsun)) demokrasi savaşı hep kanlı oldu.

Bu darbeyi yapanlar ordunun %20 halk çıkmadan once diğer %80'i neredeydi. halk bir çok tankı duru püskürttü sonra tek askeri mensup harakete geçti de uçaklar kontrole alındı

Kimse Erdoğan için ölmedi. akp tabanı fetuşularin dinlerini ve ulklerini nasıl sattığını 3yil boyunca yaşarak öğrendi (biz bunları biliyorduk demeyin bilseniz sokakta okurdunuz) oğullarını ve kızlarını nasıl bir androide dönüştüğünü gördü. Bu halk menderes sonrası nasıl zulüm gördüğünü hala akıllarda.. Özal sonrası 28 şubatta nasıl ezildikleri ortada. Erdoğan sonrası ne hale geleceklerini biliyor. erdogana sahip çıkmaları bundan kaynaklı kimse erdoganin kara kası kara gözü için mücadele etmiyor. ezanların susturukduguna. Kuranı ahirlarlada öğrenmek zorunda kaamlar Imam hatipleri kapatılan başörtüsü yüzünden okullardan atilmayanlar klaveye başında delikalnlik yapmasına biz alistik artık ))) darbe başarılı olaydı hepinizin çocuğunun adı fettullah olacaktı hala konuşuyorsunuz)))
Benden alıntı yapma demiştim sana :)

Kendi çalışmayabilir gayet normal de öbürlerine nasıl engel olacak anlamadım.

Şok şok şok Fuat Avni adlı FETÖ istihbarat ağının sosyal medya hesabını rt'yenler hakkında soruştuma başlatıldı.

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU