tilkiye bak tilkiye Necati Şaşmaz ı ortaya atıp bunu eleştirmemiz bekliyor tamam Necati Şaşmaz ı çok daha fazla seviyoruz ama ikisi de aynı yolda küs olmaları bişey değiştirmez.Herkesin düşüncesi kendinedir, olayların tiyatro olduğunu ben de düşünmüyorum. Bunu yapmasına gerek yok, adamlar zaten oy alıyor. Ne gerek varmış böyle şeylere? İyi çalışsınlar istediklerini de hallederler, böyle ortalığı karıştırıp Türkiye'nin saygınlığını düşürecek, turistleri geri teptirecek hareketler yapacak değiller.
Ben de bazı mesajlara aşırı sinirleniyorum da takmıyorum, konuşsun dursun herkes. Ben bu konuda Raci Şaşmaz'ın üslubunu doğru bulmuyorum, tehdit etmiş resmen. O kim? Biraz karakter meselesi. Bak Necati Şaşmaz dün Kısıklı'daki protestoya katılmış, demokrasimize sahip çıkıyoruz demiş. Ne güzel, adam yorumunu belirtmiş. Bu adamın yaptığı düşünce belirtmek değil üslup çok yanlış.
Adam çok net tavır almış darbeyi destekelyen vatan hainidir vatan hainleriyle çalışmamak ve çalıştırılmasını engellemekte vatanseverlik değilmidir? bu tehdit değil adamlıktır helal olsun adama