Suskunlar'ı izliyom, netten artık.Netten izlersin artik
Simdi tekrari basliyor izleyebilirsin![]()
Suskunlar'ı izliyom, netten artık.Netten izlersin artik
Simdi tekrari basliyor izleyebilirsin![]()
İyi sen bilirsinSuskunlar'ı izliyom, netten artık.![]()
Suskunlar'a başladım da netten öyle izliyom işte.İyi sen bilirsinsuskunlar ne alaka ya bu saatte
![]()
Simdi mi izlenir oSuskunlar'a başladım da netten öyle izliyom işte.![]()
Boş vakit oldukça izliyorum, hemen bitsin de diğer işlerim var onlara geçecem.Simdi mi izlenir o![]()
İyi bakalim ama rengarenki de izlemeyi unutmaBoş vakit oldukça izliyorum, hemen bitsin de diğer işlerim var onlara geçecem.![]()
Evet hafiza kaybetme olayi bence de sacmaydi bir an ömce düzeltmeliler o durumu hafiza olayiyla yürümez bu is gerceklerle devam etsinler ama fragmani begendim ben yeni bölüm daha güzel olacak diye umuyorum2. BÖLÜM YORUMU
İlk bölüme göre biraz daha düşükte kalmıştı, hatta baya bir düşükte kalmıştı.
İlk başları güzeldi, bizimkilerin magazincilerden kaçışı falan güzeldi. Sonra ayrıldılar, bunlar ayrılırken çalan şarkı da çok hoştu.
Sonra Can'a araba çarptı ve hafızasını kaybetti, yeniden Renk'i Zeynep olarak hatırladı. Orası çok saçmalandı bence, bu ne saçmalık dedim içimden.
Yeni bölümü bekliyoruz bakalım, umarım haftaya beklentimi karşılar. Yoksa gidici olabilir.@eskici
Hafıza kaybetme olayıyla yürürlerse iki bölüm daha izler bırakırım, aşırı saçma geldi çünkü.Evet hafiza kaybetme olayi bence de sacmaydi bir an ömce düzeltmeliler o durumu hafiza olayiyla yürümez bu is gerceklerle devam etsinler ama fragmani begendim ben yeni bölüm daha güzel olacak diye umuyorum![]()
Ben birakmam o sarki birakilmazHafıza kaybetme olayıyla yürürlerse iki bölüm daha izler bırakırım, aşırı saçma geldi çünkü.
Evet fragman güzel. Can'ın kardeşiyle Pars'ın yaklaşımı da güzel olacak.![]()
Can'ın kardeşiyle ibrahim kendirci kardeş sayılır lan, ne sevgilisi.Ben birakmam o sarki birakilmaz
Bence canin kardesi ibrahim kendirci ile olmali parsta hep tartistigi biyikli dedigi kizla olsun![]()
Ay ne kardesi be birbirlerine bakislarini görmüyor musun zaten fragmanda da kendirci parsla derini görünce kötü oluyorduCan'ın kardeşiyle ibrahim kendirci kardeş sayılır lan, ne sevgilisi.![]()
İlerde dixi tutarsa onlar olur zatenAy ne kardesi be birbirlerine bakislarini görmüyor musun zaten fragmanda da kendirci parsla derini görünce kötü oluyordu![]()
Bence de yakisiyorlar ve olacaklarini düsünüyorum sadece isi uzatmak icin kiz parsla erkekte parsin kavga ettigi kizla takilir sonra birbirlerine dönerlerİlerde dixi tutarsa onlar olur zaten
Yakışıyorlar.
Bence de yakisiyorlar ve olacaklarini düsünüyorum sadece isi uzatmak icin kiz parsla erkekte parsin kavga ettigi kizla takilir sonra birbirlerine dönerlerdiziyi de o kadar izledik karakterlerin isimlerini bilmiyoruz erkek kiz falan diyoruz
![]()
Vardıı![]()