ATV Rengarenk - Dizi Yorumları

Olmuyor böyle niye isini son güne birakiyorsun :A
Kanka dizi birkaç haftaya final yapıyormuş diye duydumdumdum. :A

2. bölüm kötüydü, haliyle oranlar gitti. Yoksa o da Seviyor Sevmiyor gibi güzel dönüş yapabilirdi, cuma günü de boş sonuçta. :D Kadro harikaydı, çok yazık oldu. :(

Kanka dizi birkaç haftaya final yapıyormuş diye duydumdumdum. :A

2. bölüm kötüydü, haliyle oranlar gitti. Yoksa o da Seviyor Sevmiyor gibi güzel dönüş yapabilirdi, cuma günü de boş sonuçta. :D Kadro harikaydı, çok yazık oldu. :(
Ne diyorsun la sen ciddi misin :A

Aynen, bitiyormuş. :(

5. bölüm final diyorlardı aslında belki bu hafta son kez yayınlanır. Ama ben kanalın birkaç bölüm daha izin verip öyle bitireceğini düşünüyorum.
Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezler :D

Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezler :D
Dizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi. :D

Neyse Bodrum Masalı başladı, ona geçtin artık sen. :Z

Dizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi. :D

Neyse Bodrum Masalı başladı, ona geçtin artık sen. :Z
Hadi len Seviyor Sevmiyor daha cok yayinlanmisti haliyle insanlar unutmadi ama Rengarenk cok az yayinlandi ve atv düzgün tekrar vermedi o yüzden böyle oldu dizinin sucu yok ayrica bitiremezler diziyi izin vermiyorum :A
Bodrum Masali persembe degil miydi kanka :A

Ara verdikten sonra izleyemedim :(

İzmir'deki çekimler tamamlanmış.İstanbul'a geçiyorlarmış artık