Atv dayak istiyor
Atv dayak istiyor
Costuralim tabi aga![]()
Götürcen mi beni orayaO dün plaj voleybolu oynadıkları yeri biliyorum Alsancak taYanında spor salonu falan var
![]()
Götürcen mi beni oraya![]()
Sinirlendim su anda reytinglere bak yaGötürürüzAma onlar İstanbul'a dönmüş olurlar o zamana kadar
![]()
Sinirlendim su anda reytinglere bak ya![]()
Her gün koysunlar tekrarini haftaya tekrar zirveyi almazsak vururum Atv yiAynen atv'nin salaklığıTekrar şarttı diziye bol tekrar lazım bu hafta
![]()
Her gün koysunlar tekrarini haftaya tekrar zirveyi almazsak vururum Atv yi![]()
Sahi sen onu niye yayinlamadinBirde diyordun Hoş Geldini yayınlama yayınlasaydım 1 reyting bile alamayacakmış dizi![]()
Sahi sen onu niye yayinlamadin![]()
Olmuyor böyle niye isini son güne birakiyorsunDaha yazmadım çünkü ama bugün yazıcam İnşallah![]()
Kanka dizi birkaç haftaya final yapıyormuş diye duydumdumdum.Olmuyor böyle niye isini son güne birakiyorsun![]()
Ne diyorsun la sen ciddi misinKanka dizi birkaç haftaya final yapıyormuş diye duydumdumdum.
2. bölüm kötüydü, haliyle oranlar gitti. Yoksa o da Seviyor Sevmiyor gibi güzel dönüş yapabilirdi, cuma günü de boş sonuçta.Kadro harikaydı, çok yazık oldu.
![]()
Aynen, bitiyormuş.Ne diyorsun la sen ciddi misin![]()
Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezlerAynen, bitiyormuş.
5. bölüm final diyorlardı aslında belki bu hafta son kez yayınlanır. Ama ben kanalın birkaç bölüm daha izin verip öyle bitireceğini düşünüyorum.
Dizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi.Ben varya o kanali vururum hem diziyi yayinlamadilar hemde bitiriyorlar reyting alamasa bile bitirmemeleri lazim sonucta kendi hatalari bitiremezler![]()
Hadi len Seviyor Sevmiyor daha cok yayinlanmisti haliyle insanlar unutmadi ama Rengarenk cok az yayinlandi ve atv düzgün tekrar vermedi o yüzden böyle oldu dizinin sucu yok ayrica bitiremezler diziyi izin vermiyorumDizide suç var, Seviyor Sevmiyor küllerinden doğdu adeta. O kadar ara verdi, şu an yazın en çok izlenen dizisi konumuna geldi.
Neyse Bodrum Masalı başladı, ona geçtin artık sen.![]()