dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayollSadece Arkadaşız şarkısınıda mı bilmiyorsun
dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayollSadece Arkadaşız şarkısınıda mı bilmiyorsun
dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayoll
yukarıya baksana ayoll
Pera başka bahara ben farklı bir isimle başvuru yaptım@ozgur2113 Perayı foruma tanıtma zamanı bence
Tam kendine yakışır birisini seçmişsin.
Kaç yarışmacımız oldu toplamda?
Tam kendine yakışır birisini seçmişsin.
Garanti her şarkıyla zirveye oynayacaksın zaten, ne fark eder?İlk hafta için bunu düşünmüştüm ama sence bu şaheseri ileriki haftalara mı saklamalıyım ne dersin
Kaç yarışmacımız oldu toplamda?
Bare 1 Ağustos değil de bu aralar ilk hafta konusunu aç, 1 Ağustos'ta ilk sonuçları alalım? Hızlı ilerleyelim ilk haftalar biraz.Galiba 18-19 u bulacak
Bare 1 Ağustos değil de bu aralar ilk hafta konusunu aç, 1 Ağustos'ta ilk sonuçları alalım? Hızlı ilerleyelim ilk haftalar biraz.
MayısKralı ne güzel Yıldızlar Yarışıyor'u hemen yapıp, ilerliyor.
Garanti her şarkıyla zirveye oynayacaksın zaten, ne fark eder?