dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayollSadece Arkadaşız şarkısınıda mı bilmiyorsun![]()
![]()
dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayollSadece Arkadaşız şarkısınıda mı bilmiyorsun![]()
![]()
dinlesem beki dinlediğim şarkıları çıkar ama bu adamın varlığını bilmeden dinlemişimdir şimdi varlığına şahit oldum bunu çokmu aradın ayoll![]()
![]()
![]()
yukarıya baksana ayoll
Pera başka bahara ben farklı bir isimle başvuru yaptım@ozgur2113 Perayı foruma tanıtma zamanı bence![]()
Tam kendine yakışır birisini seçmişsin.
Kaç yarışmacımız oldu toplamda?
Tam kendine yakışır birisini seçmişsin.![]()
Garanti her şarkıyla zirveye oynayacaksın zaten, ne fark eder?İlk hafta için bunu düşünmüştüm ama sence bu şaheseri ileriki haftalara mı saklamalıyım ne dersin
Bare 1 Ağustos değil de bu aralar ilk hafta konusunu aç, 1 Ağustos'ta ilk sonuçları alalım?Galiba 18-19 u bulacak![]()
Bare 1 Ağustos değil de bu aralar ilk hafta konusunu aç, 1 Ağustos'ta ilk sonuçları alalım?Hızlı ilerleyelim ilk haftalar biraz.
MayısKralı ne güzel Yıldızlar Yarışıyor'u hemen yapıp, ilerliyor.![]()
Garanti her şarkıyla zirveye oynayacaksın zaten, ne fark eder?![]()