Saf herif Hande ile 1.olmuştumIyyyy @denizz19 Hande'mle mi yarişti öleydim şuracıkta da duymayaydım Harcamiş kadınımını
Aaaaaaa bu duygu dolu anları yaşayamadım demekSaf herif Hande ile 1.olmuştum
Aynurum olurda ( @OzaN haricinde) forum onu Günah Sevap ve Bi dk'yla yeni yeni tanıyor resmen DNA'yla yariştiğim hafta elenirim@Forumdash Berksan alınmadıysa kap ya da Aynur
Aynurum olurda ( @OzaN haricinde) forum onu Günah Sevap ve Bi dk'yla yeni yeni tanıyor resmen DNA'yla yariştiğim hafta elenirim
Aynurum olurda ( @OzaN haricinde) forum onu Günah Sevap ve Bi dk'yla yeni yeni tanıyor resmen DNA'yla yariştiğim hafta elenirim
Zeki Müren'le geleyimBence Nilüferle gel
Evet Aynur Aydını kapan olmazsa geleyim de bu tur yarişmalarda yarişmaya üşeniyorum unuturum o hafta filan gelemem ne bileyim kadroda yedek olayım düşeneyim şarkılarımı seceyim haber ederim kaç hafta sürüyor?Güzel şarkıları var gel
Zeki Müren'le geleyim
Evet Aynur Aydını kapan olmazsa geleyim de bu tur yarişmalarda yarişmaya üşeniyorum unuturum o hafta filan gelemem ne bileyim kadroda yedek olayım düşeneyim şarkılarımı seceyim haber ederim kaç hafta sürüyor?
Zeki Müren'le geleyim
Evet Aynur Aydını kapan olmazsa geleyim de bu tur yarişmalarda yarişmaya üşeniyorum unuturum o hafta filan gelemem ne bileyim kadroda yedek olayım düşeneyim şarkılarımı seceyim haber ederim kaç hafta sürüyor?
Laa kız zaten tanınmıyor 12 çeşit la la la'sını yayınlasam da 4.haftasını göremez
İrem'i alsaymış keşke Ece'den 15 şarkı nasıl çıkacak