Benim Albümüm 2.Sezon / Yarı Final Sonuçları

Finale kadar olan destekleriniz için çok teşekkürler. Buraya kadar gelmemiz hiç kolay olmadı ama sayenizde başardık. :)

Final şarkımız popüler bir şarkı değil. Hatta popüler tarzda da bir şarkı değil. Albümdeki en orijinal, farklı şarkılardan biri. Bence müzikal kalite olarak albümdeki en değerli şarkılardan biri. Ben çok seviyorum ve umarım sizler de beğenirsiniz. :) Kaybedersek de mühim değil, buraya kadar gelmekti önemli olan. Albümdeki şarkıları tanıtabildiysem, birkaç tane sevdiğiniz yeni şarkı kazandırabildiysem ne mutlu bana. :):)

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies
"Buraya kadar gelmekti olan diyerek" havlu atmişsin resmen:T: (temize çek lütfen şu demecini) Erken final gerçekleşmiş, @xemrexxx şampiyon olmuş @Çiğdem- :F

@Tolstoyevski yine dis atti bana her yerde dis atiyor ne istiyor benden anlamadim kendisi bir mesaj yazsa bende ona atacam da yazmiyor :A @xemrexxx neden böyle yapiyor anlat bari anlamiyorum ben :A

İsbirligine hazirim katy i sampiyon yapalim :A
tipine gıcık kağmış ben de denizin tipine gıcık kaparım hep :A

Olabilir hic mesajda yazmiyor yazsa bende ona dis atacam :A
Bak simdi de @GunesinOglu dis atmaya basladi sen niye dis atiyorsun ya :A
@Tolstoyevski game of thrones, breaking bad izleyen adamd bir anda aşk-ı memnu,muhteşem yüzyıl tarzı entrikalarla dolu bir türkiye görünce devreleri yanmış olabilir:A
aa şeyden olabilir mesaj yazmamak içinprotesto ediyormuş oyüzden sadece ifadelerikullanıyor galiba sokakta dilsiz birisiyle karşılaştınız eliyle koluyla size eşy eder öyle düşünün :A

aa şeyden olabilir mesaj yazmamak içinprotesto ediyormuş oyüzden sadece ifadelerikullanıyor galiba sokakta dilsiz birisiyle karşılaştınız eliyle koluyla size eşy eder öyle düşünün :A
O sadece siyaset konularinda gecerli diye görmüstüm ben ayrica o sözü dedikten sonra da siyaset konusuna mesaj yazdi unuttu galiba sonra bir anda birakti yazmayi :A

Yarı final Oylamaları baya çekişmeli olmuş.finalde olan @xemrexxx @OzaN tebrikler:)
@Bully yalın finalde olur diyordum elenmiş olması büyük sürpriz olmuş sağlık olsun buraya kadarmış:(
@Çiğdem- 2.sezonuda bitiriyorsun final kaldı artık.iyi bir sezon oldu emeğine sağlık.ayrıca bu sezon bazı haftalarda juri açısından da büyük katılım oldu:) iyi bir sezon oldu:)