Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bir kişiyi herkes sevemez lakin Necati Şaşmaz'ı bu ülkenin %90'ı seviyordur.%10'luk kısmısa belki siyasi yönünü sevmiyordur.İnsani yönünden sevmiyen kesim çok çok nadir rastlanır.kral adam ya hep diyorum bu adamın olduğu yerde izdiham olur bakmayın internetteki 3-5 yoruma kimseinin tınladığı bile yok bu adam çok seviliyor
aga hatırlarsın makedonya olayını
ama öyle bi olayın eşi benzeri görülmez belki tayyip erdoğan gitse makedonyada o kadar kalabalık olmaz nasıl olmuş o kadarı anlamadım hala hadi Türkiye olsa anlarım makedonyada bileBir kişiyi herkes sevemez lakin Necati Şaşmaz'ı bu ülkenin %90'ı seviyordur.%10'luk kısmısa belki siyasi yönünü sevmiyordur.İnsani yönünden sevmiyen kesim çok çok nadir rastlanır.
Hatırlanmaz mı aga o makedonya olayı.Başbakan,Cumhurbaşkanı gibi karşıladılar adamı
aga abartma melih başgan öyle demiş ömrü uzun değil onunVideo'da herşey muhteşem olmuş.. taki 'Polat'ın oğlu geliyor' dediklerinde 'Pes!' dedim.. yemin ederim bu kadar da olamaz.. adam iyice yerleşmiş anlaşılan. Yeri değil ama 'Yusuf' konseptiyle 'Kurtlar Vadisi'nin içine edilmiştir. Ve malesef ki bunu Necati Şaşmaz bizzat kendisi yapmıştır.
Adam bitmiyor her tarafta çıkıyorVideo'da herşey muhteşem olmuş.. taki 'Polat'ın oğlu geliyor' dediklerinde 'Pes!' dedim.. yemin ederim bu kadar da olamaz.. adam iyice yerleşmiş anlaşılan. Yeri değil ama 'Yusuf' konseptiyle 'Kurtlar Vadisi'nin içine edilmiştir. Ve malesef ki bunu Necati Şaşmaz bizzat kendisi yapmıştır.
Dünki cezalarla birlikte yine ban yemiş sanırım abi. Dillerine hakim olamadılar şu süreçte bir türlü. Çok fazla gereksiz tartışmaya girdiler.@takas ceza mı aldı
Bildiğin foto çekiyolar la sol tarafta ki adama bak. Bi rahat bırakın da adam namazını kılsın
Usta yine efsane konuşmuş adam gibi adam helal olsun artık kardeşiyle barışsında FETÖnün .NECATİ ŞAŞMAZ:
''FETÖ'cüler insan sever göründüler. Bir çok insanı Allah ile kandırdılar. Ama biz gerçek yüzlerini gördük. 14’üncü yılına girecekti Kurtlar Vadisi. Yıllardır bu gerçeği anlatmaya çalışıyorduk. Bunlar hayal ürünüdür diye yazdım. Bugün görüyoruz ki bunlar acı bir gerçekmiş. Biz bunları anlattık,anlatmaya devam edeceğiz.'' dedi.
Mesaj verildi,Kurtlar Vadisi bu dönem TRT'ye geçebilir.