Hıc haberimiz yok ne zaman aga@Doğu kardeşimiz 2 hafta ban yemiştir. En kısa sürede toplu bir şekilde facebook üzerinden konuşacaz. Sakın unuttuğumuzu falan sanmayasın aga
gezi olaylarında çapulcu çakma sanatçı bozuntuları sokaklara dökülmüştü şimdi hiçbirinden ses bile yok gerçek halk kahramanı adam gibi adam Necati Şaşmaz şimdi sokaklarda halkıyla birlikte demokrasi nöbetinde helal olsun biz boşuna bu adama hayran değilizNecati Şaşmaz'dan demokrasi yorumu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konuşmasını dinleyen oyuncu Necati Şaşmaz, darbe girişimine tepki göstererek, 'Demokrasiye herkes sahip çıkmalı' dedi.
19 Temmuz 2016 10:13
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konuşmasını dinleyen oyuncu Necati Şaşmaz, darbe girişimine tepki göstererek, "Demokrasiye herkes sahip çıkmalı" dedi.
Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusu Necati Şaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar, darbe girişimini protesto etti. Oyuncu Necati Şaşmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinlemek için Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önüne geldi.
Burada Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen Şaşmaz, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi.
Darbe girişimini protesto eden Şaşmaz, "Özgürüz. Arkadaşlar söylüyor gerekeni. Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dinledim. Demokrasiye herkes sahip çıkmalı" dedi.
ben de sana hayranım güzel yürekli kardeşim demek ki necati abi de ksıklı tarafların da oturuyorgezi olaylarında çapulcu çakma sanatçı bozuntuları sokaklara dökülmüştü şimdi hiçbirinden ses bile yok gerçek halk kahramanı adam gibi adam Necati Şaşmaz şimdi sokaklarda halkıyla birlikte demokrasi nöbetinde helal olsun biz boşuna bu adama hayran değiliz
estağfurullah abi. aynen oralara yakın oturuyormuş keşke bizde oralara yakın otursak ustayı da reisi de görürdükben de sana hayranım demek ki necati abi de ksıklı tarafların da oturuyor
Sesli veren kanal bulamadımNecati Şaşmaz yayında.. TRT
Sesli veren kanal bulamadım
Malesef internete düşerse ne dediğini dinleriz sağolsun yine üstüne düşeni yapıyorTRT'de kısa göründü ama sesli yayın şuan için yok galiba malesef.
internete düşmüş bile aga videolar geliyor birazdanMalesef internete düşerse ne dediğini dinleriz sağolsun yine üstüne düşeni yapıyor
Sakalı keseydi la keşke sakalsız daha karizma oluyorinternete düşmüş bile aga videolar geliyor birazdan
hadi lan sakallı bin kat daha karizma adamSakalı keseydi la keşke sakalsız daha karizma oluyor
Siyasi parti genel başkanı gibi.Parti kursa oyumuz belli
kral adam ya hep diyorum bu adamın olduğu yerde izdiham olur bakmayın internetteki 3-5 yoruma kimseinin tınladığı bile yok bu adam çok seviliyorSiyasi parti genel başkanı gibi.Parti kursa oyumuz belli