Dizi Savaşları - 8. Hafta | Yarı Final

Sizce elenen yarışmacılardan hangileri All-Stars kadrosunda yer alsın?

• Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (batuhankaralar)

Oy: 1 7.1%
  • Geniş Aile (Çiğdem-)

Oy: 6 42.9%
  • Kırgın Çiçekler (MayısKralı)

Oy: 3 21.4%
  • Medcezir (turkuazz)

Oy: 4 28.6%
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem (ozgur2113)

Oy: 5 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,616
Puanı
1,061
Dizi Savaşları'nda yarı finale girmiş bulunmaktayız. 1 Ağustos'ta başlayacak 3. sezon öncesi bu hafta gerçekleşecek olan yarı final ve final ile birlikte 2. sezon sona erecek. Lafı fazla uzatmadan başlayalım. :)

Bu haftaki sunucularımız:
'Seviyor Sevmiyor'un başrol oyuncuları Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı
ecf4bacd-8120-40f7-aa5e-cdcb74201628.jpg

SAHNELER
yarı-final.jpg

@denizz19 | Benim Adım Gültepe | Recap: 1:24:25 - 1:27:47

@Bully | Kuzey Güney | Recap: İlk 4 dakika

@MEnes | Leyla ile Mecnun

Son Oy Gönderme Süresi: Çarşamba 00.00

NOT | Ocak, Haziran veya Ağustos 2017'de başlatmayı düşündüğüm 'All Stars' kadrosunda görmek istediğiniz iki ismi ankette işaretlemeyi unutmayın.

JÜRİ ÜYELERİ

İLAVE PUANLAR
  • Kuzey Güney: +15
  • Benim Adım Gültepe: +6
  • Leyla ile Mecnun: +1

Son düzenleme:
  • Oylama başlamıştır! Yarın 00.00'a kadar oylarınızı gönderebilirsiniz.
  • Puanlar jüri üyeleri için 6-4-2, yarışmacılar için ise 4-2 üzerinden verilecektir.
  • Ayrıca All-Stars anketine de oy kullanmayı unutmayın!
Not: @MEnes sahnesini zamanında göndermediği için -10 puan ile başlayacak ve geçen haftaki sahnesiyle yarışacak.

@Bully @denizz19 @MEnes @xemrexxx @Forumdash @ozgur2113 @Çiğdem- @vadikızı @MayısKralı @turkuazz @Harunnn60 @batuhankaralar @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane

Oylama başlamıştır! Yarın 00.00'a kadar oylarınızı gönderebilirsiniz.
Ayrıca All-Stars anketine de oy kullanmayı unutmayın!

Not:
@MEnes sahnesini zamanında göndermediği için -10 puan ile başlayacak ve geçen haftaki sahnesiyle yarışacak.

@Bully @denizz19 @MEnes @xemrexxx @Forumdash @ozgur2113 @Çiğdem- @vadikızı @MayısKralı @turkuazz @Harunnn60 @batuhankaralar @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Bak sonra dalga geçme:X puanlar 2 kat mi veriliyor?

Oylama başlamıştır! Yarın 00.00'a kadar oylarınızı gönderebilirsiniz.
Ayrıca All-Stars anketine de oy kullanmayı unutmayın!

Not:
@MEnes sahnesini zamanında göndermediği için -10 puan ile başlayacak ve geçen haftaki sahnesiyle yarışacak.

Haydaa ben bu yarışmanın sahne göndermesinin başladığını bile bilmiyordum hiç dikkat etmemişim. :T: Bugün full time boştum bilsem yollardım yani. Neyse yapacak bişe yok zaten finale çıkma ihtimalim çok zordu sağlık olsun.

Haydaa ben bu yarışmanın sahne göndermesinin başladığını bile bilmiyordum hiç dikkat etmemişim. :T: Bugün full time boştum bilsem yollardım yani. Neyse yapacak bişe yok zaten finale çıkma ihtimalim çok zordu sağlık olsun.
Hala değiştirebilirsin, oy kullanan yok. Hatta değiştir sen, zaten mesajı çok kişi görmedi. :X