Valla bişey okuyacak kafada değilim biz ki ay yapım olarak her sahneye cok özen gösteririz sonraki sezonda yaprak dökümüyle(sana bu dizi yakışır) yarişmak için telif hakkında bulunabilirsinSus be o sahneye kötü puan veren herkes kuşkusuz zevksizdir. Sen de zevksizsin hadi gel Lacivert'i oku gerçi onu da beğenmezsin
Ay yapım yapsaydı dokunurdu
Gerek yok bebeğim ben Hayat Şarkısı ile geliyorum.Valla bişey okuyacak kafada değilim biz ki ay yapım olarak her sahneye cok özen gösteririz sonraki sezonda yaprak dökümüyle yarişmak için telif hakkında bulunabilirsin
Yaprak Dökümü ile sen yarış işte, hazır yarışmacı da lazım.Valla bişey okuyacak kafada değilim biz ki ay yapım olarak her sahneye cok özen gösteririz sonraki sezonda yaprak dökümüyle(sana bu dizi yakışır) yarişmak için telif hakkında bulunabilirsin
Bak ya her hafta acık televizyonların %50sini açık bıraktıran bi diziyle her hafta %15i açık bıraktıran dizi bir mi? Puanlaman 3 kat daha fazla olur düşünGerek yok bebeğim ben Hayat Şarkısı ile geliyorum.
Yok YD total dizi oldugu için @denizz19'a önerdim Ben totalmiyim beeeYaprak Dökümü ile sen yarış işte, hazır yarışmacı da lazım.
Sen de 3. sezon için yarışacak bir dizi seç artık. @Bully
@ozgur2113'ün puanıyla @denizz19'un daha da mest olacağı bariz.
8 - Benim Adım Gültepe
6 - Kuzey Güney
4 - Kırgın Çiçekler
2 - Leyla ile Mecnun
@Bully @MayısKralı @Forumdash
Valla youtube'ta bolca sahnesi olan bir dizi arıyorum hala.Yaprak Dökümü ile sen yarış işte, hazır yarışmacı da lazım.
Sen de 3. sezon için yarışacak bir dizi seç artık. @Bully
Güzel gidiyorsun, sence Kuzey Güney'in liderliğine son verebilir misin artık?@ozgur2113 yakışıklı kardeşim benim inşallah bir gün beyazlarsın
Neyse, bul da gerisi önemli değil.Valla youtube'ta bolca sahnesi olan bir dizi arıyorum hala.
En kötü ihtimalle Yaprak Dökümü'nü ben alırım.
Hayat Şarkısında bol bol sevişme sahnesi var coşacağızBak ya her hafta acık televizyonların %50sini açık bıraktıran bi diziyle her hafta %15i açık bıraktıran dizi bir mi? Puanlaman 3 kat daha fazla olur düşün
Yok YD total dizi oldugu için @denizz19'a önerdim Ben totalmiyim beee
Yok sanmam kuzey patlıyordu yineGüzel gidiyorsun, sence Kuzey Güney'in liderliğine son verebilir misin artık?
Neyse, bul da gerisi önemli değil.
HŞ'nin sadece ilk 4 bölümünü izlemiş olarak fazla iddialı konuşuyorsun, taş çatlasa 4-5 tane sevişme sahnesi vardı.Hayat Şarkısında bol bol sevişme sahnesi var coşacağız
Yok sanmam kuzey patlıyordu yine
Nette videolarına bakıyorum hep yarı çıplaklarHŞ'nin sadece ilk 4 bölümünü izlemiş olarak fazla iddialı konuşuyorsun, taş çatlasa 4-5 tane sevişme sahnesi vardır.
Öyle bişey olsa youtuba düşerdi görürdümHayat Şarkısında bol bol sevişme sahnesi var coşacağız
Yok sanmam kuzey patlıyordu yine
Sana izletirimÖyle bişey olsa youtuba düşerdi görürdüm