- Reaksiyon puanı
- 58,916
- Puanı
- 1,060
Forumdash sanki Denize oy veriyorSakın bir yere dağılmayın, çünkü @Forumdash'ın oylarıyla devam ediyoruz.
8 - Kuzey Güney
6 - Leyla ile Mecnun
4 - Kırgın Çiçekler
2 - Benim Adım Gültepe
Bu arada sakın bir yere gitme, yoksa Yıldızlar'a bir daha tek bir yorum bile yapmam.Zevksizsin başka bir şey demiyorum
İçim sıkıldı Hazar'ın ağlamalarından Yıldızlar'da yeterice görüyorum zatenZevksizsin başka bir şey demiyorum
Gelecek sezonda Hayat Şarkısı'yla ortalığı kasıp kavuracak olan @denizz19 ile devam ediyoruz.
6 - Kırgın Çiçekler
4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun
@Bully @MayısKralı
Benim gibi davranmayı kesBu arada sakın bir yere gitme, yoksa Yıldızlar'a bir daha tek bir yorum bile yapmam.
Ayy biz de o patlayan damarlarıyla kıvancı görmekten sıkıldıkİçim sıkıldı Hazar'ın ağlamalarından Yıldızlar'da yeterice görüyorum zaten
Dizi sahnesi olarak beğenmedim üzgünüm
BiliyorumHarikasın
Rica
Sen herkese zorla yorum yaptırınca güzel oluyor da ben yapınca mı sorun oldu? Kesin sonuçların açıklanması bittikten sonra dizine çok iyi yorum yapmadım diye yine yerin dibine batırırsın beni.Benim gibi davranmayı kes
Ayy biz de o patlayan damarlarıyla kıvancı görmekten sıkıldık
Kıskanıyorsun çünkü dizimİ yaptığınız tüm kötü yorumların intikamını biraz sonra alacağımSen herkese zorla yorum yaptırınca güzel oluyor da ben yapınca mı sorun oldu? Kesin sonuçların açıklanması bittikten sonra dizine çok iyi yorum yapmadım diye yine yerin dibine batırırsın beni.
Yalan yere açıklama yapmış sanki bilmiyorum.Sırada @MayısKralı'nın puanları ve @denizz19'a iletmemi istediği küçük bir not var.
6 - Leyla ile Mecnun
4 - Kuzey Güney
2 - Benim Adım Gültepe (Sahnen hiç kötü değil; ama Leyla ile Mecnun güldürdü, Kuzey Güney'de sağlam dram vardı, üzgünüm. )
@Bully
Baktım da hiç yorum yapasım yokHoş Geldin e bak artık aşk bölümlerine başlıycam
Forumdash sanki Denize oy veriyor
Benim yarışmamda kendi dizinin reklamını mı yapıyorsun, bu ne cüret?Hoş Geldin e bak artık aşk bölümlerine başlıycam
Gültepe'nin o etkileyici sahnesi etmiyordu ya, neyse.Ben açıklama puan dağıtıyorum bazen Bu hafta kırgınlar ve gültepe 1 puanı hak ediyordu
İki diziyi de izlemediğim için bana dokunmadılarBenim yarışmamda kendi dizinin reklamını mı yapıyorsun, bu ne cüret?
Gültepe'nin o etkileyici sahnesi etmiyordu ya, neyse.
Sus be o sahneye kötü puan veren herkes kuşkusuz zevksizdir. Sen de zevksizsin hadi gel Lacivert'i oku gerçi onu da beğenmezsinBen açıklama puan dağıtıyorum bazen Bu hafta kırgınlar ve gültepe 1 puanı hak ediyordu
Ay yapım yapsaydı dokunurduİki diziyi de izlemediğim için bana dokunmadılar