- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Evet, 5. sezona da başvurunu beklediğim gibi bekliyorum. Sürenin dolmasına az kaldı çünkü.Her hafta da daha vurucu diyorsun ne istiyorsun.ss Çok beklersin
Sıkıntı yok takılıyorum
Yok biliyorum yarışmacı sayısıda azaldıkça oylama yapmak kolay olmuyor düşük oyladıklarım için de üzgün olduğumu oylamayı yapınca belirtmiştimHer hafta da daha vurucu diyorsun ne istiyorsun.ss Çok beklersin
Sıkıntı yok takılıyorum
Ay resmen pis bu çocuk. ss Yıldızlar Yarışıyor'da Sedef'le rezil olasıca. ssAçıklandığında görürsün bu hafta hepiniz çok iyi şarkılarla gelmiştiniz
Evet onu ben de yaşıyorum, sayı azaldıkça zor oluyor.Yok biliyorum yarışmacı sayısıda azaldıkça oylama yapmak kolay olmuyor düşük oyladıklarım için de üzgün olduğumu oylamayı yapınca belirtmiştim
Dolsun ben de başvurmamEvet, 5. sezona da başvurunu beklediğim gibi bekliyorum. Sürenin dolmasına az kaldı çünkü.
Teşekkürler @Bully@Bully nin oyları
8 Puan: Barış Falay
7 Puan: Kıvanç Tatlıtuğ
6 Puan: Hazar Motan
5 Puan: Kenan İmirzalıoğlu
4 Puan: Aslı Enver
3 Puan: Algı Eke
2 Puan: Ali Atay
1 Puan: Binnur Kaya
Puanımı görünce bakalım hala devam edecek misin böyle konuşmayaAy resmen pis bu çocuk. ss Yıldızlar Yarışıyor'da Sedef'le rezil olasıca. ss
Ne var ki lafımı geri almaya, güzel bir manevrayla hallederim işi.Puanımı görünce bakalım hala devam edecek misin böyle konuşmaya
Tabii ki de başvuracaksın, şimdiden teşekkürler.
Ben ve Sedef unutmayız amaNe var ki lafımı geri almaya, güzel bir manevrayla hallederim işi.
Ben Sedef'i nasıl severim bilmiyon mu sen 😱Ben ve Sedef unutmayız ama
Neyse iyi bir manevra oldu evet Affettim seniBen Sedef'i nasıl severim bilmiyon mu sen 😱
O kadar övüyordum sana özelden
Sonuçlar için acele ettin bence keşke akşamı bekleseydin @MayısKralı Her hafta Kenan'a tam puan veren @vadikızı ablamın oyları gitti.ss