Hee tamam simdi anladim ben sana yazdigim mesaji unutmusum ondan böyle oldu senin istedigin 5 olsun haftaya 6 veririm esitlenmis olur5 puan istiyorum dedim yani saf.
Hee tamam simdi anladim ben sana yazdigim mesaji unutmusum ondan böyle oldu senin istedigin 5 olsun haftaya 6 veririm esitlenmis olur5 puan istiyorum dedim yani saf.
Mesaj kayıt altına alındıHee tamam simdi anladim ben sana yazdigim mesaji unutmusum ondan böyle oldu senin istedigin 5 olsun haftaya 6 veririm esitlenmis olur
Evet, elenmek için gelmiştim. Aslında aklımda bir sahne daha vardı, onu bu hafta kullanıp bunu gelecek haftaya atabilirdim; ama önemli değil. Zaten final amacım yoktu, ama 8. haftaya kadar gelmek de kötü değil; bu yüzden pek üzüleceğimi sanmıyorum. Siz beni gelecek sezonda göreceksiniz.@eskici tebrikler bu hafta fazlasıyla hak ettin bu sonucu @vadikızı @Bully @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- sizleride tebrik ederim
@Aserat sağlık olsun buraya kadarmış
@MayısKralı 8 hafta boyunca çok iyi sundun yarışmayı sanada tebrikler
Tövbe de aga o nasil dua öyle
Zirve bizim isimiz birincilik aciklamamizi da yapalim kisaca@eskici Heyecandan dilin tutuldu herhalde hala bi 1.lik açıklaması yapmadın