aga karar verecek bişey yok başka şansım yokdemek kararını verdin ; polislik ışi ne zaman belli oluyor
aga işim olsun ne olursa olsun herşeyi yapmaya hazırımPolis olunca askerlik yapmıyorsun sana da yakışır polislik aga![]()
aga karar verecek bişey yok başka şansım yokdemek kararını verdin ; polislik ışi ne zaman belli oluyor
aga işim olsun ne olursa olsun herşeyi yapmaya hazırımPolis olunca askerlik yapmıyorsun sana da yakışır polislik aga![]()
Benim babamda tutturmuş okula gitme uzman çavuş ol diye 6 sene uzman çavuşluk yaptıktan sonra kamuda istediğin yere gidebiliyormuşsun bir değerlendir.aga karar verecek bişey yok başka şansım yokbilmiyorum daha açıklanmadı en geç ekim gibi belli olur olmazsa direk askere
aga işim olsun ne olursa olsun herşeyi yapmaya hazırım
aga ne acelen var hemen askere gidecen ya? İş bulmadan askere gidersen askerlik zamanların sıkıntılı oluraga karar verecek bişey yok başka şansım yokbilmiyorum daha açıklanmadı en geç ekim gibi belli olur olmazsa direk askere
Aha sen nerde sampiyon oldun valla gormediydimBakar kör kardeşim benim üstte ki yazıyi görmedin herhalde![]()
Benim bildigim oyle birsey dedigin sekilde yok istedigin yere falan hayal soyleyeyimBenim babamda tutturmuş okula gitme uzman çavuş ol diye 6 sene uzman çavuşluk yaptıktan sonra kamuda istediğin yere gidebiliyormuşsun bir değerlendir.
Hayırlısı olsun aga daha zaman varaga karar verecek bişey yok başka şansım yokbilmiyorum daha açıklanmadı en geç ekim gibi belli olur olmazsa direk askere
Öyle dünya yok diye biliyorum. Uzman çavuşluk yapan arkadaşlarım çoğu uzman çavuşluğu bıraktı .O işler öyle olmuyor basit değil adamın anasını ağlatıyorlar.Benim babamda tutturmuş okula gitme uzman çavuş ol diye 6 sene uzman çavuşluk yaptıktan sonra kamuda istediğin yere gidebiliyormuşsun bir değerlendir.
Aynen aga orası öyle adamın suyunu çıkarıyorlar böyle bildiğim cok arkadaşim var.Öyle dünya yok diye biliyorum. Uzman çavuşluk yapan arkadaşlarım çoğu uzman çavuşluğu bıraktı .O işler öyle olmuyor basit değil adamın anasını ağlatıyorlar.
Bende istemedim zaten babamın sözüne bakılırsa öyleymişAha sen nerde sampiyon oldun valla gormediydim
Benim bildigim oyle birsey dedigin sekilde yok istedigin yere falan hayal soyleyeyim
Hayırlısı olsun aga daha zaman var
Allah büyük elbet bir yol gösterir bize.Önemli olan o yolun hayırlı olması agaAynen aga orası öyle adamın suyunu çıkarıyorlar böyle bildiğim cok arkadaşim var.
istediğin yer miBenim babamda tutturmuş okula gitme uzman çavuş ol diye 6 sene uzman çavuşluk yaptıktan sonra kamuda istediğin yere gidebiliyormuşsun bir değerlendir.
nasıl sıkıntılı olur aga anlamadımaga ne acelen var hemen askere gidecen ya? İş bulmadan askere gidersen askerlik zamanların sıkıntılı olur
Aynen İnşallah kurtaririz kendimizi. Benimde büyük sıkıntılarım var bende bu sene okula gidemicem büyük ihtimalleAllah büyük elbet bir yol gösterir bize.Önemli olan o yolun hayırlı olması aga![]()
Askerliğini yaptıktan sonra denizde de görev veriyorlarmış orası daha rahatmış İstanbulda da görev bulabilirsin ama araştır önceistediğin yer miböyle bişey varmıydı ya araştırayım
nasıl sıkıntılı olur aga anlamadım
Aga şimdi askerlik zamanında kafanda bir sürü dertlerin olur .Zaman geçmez demek istiyorum .İlk önce hayatını yola sok ondan sonra askere gidersin.istediğin yer miböyle bişey varmıydı ya araştırayım
nasıl sıkıntılı olur aga anlamadım
Dertler bitmez aga .Sıkıntısı olmayan insan yoktur, her zaman Allaha şükretmek lazım .Aynen İnşallah kurtaririz kendimizi. Benimde büyük sıkıntılarım var bende bu sene okula gidemicem büyük ihtimalle
aga boş kalırsam daha büyük sıkıntılar olacak askere gidince zaten orda kalacam astsubay olmaya çalışacamAga şimdi askerlik zamanında kafanda bir sürü dertlerin olur .Zaman geçmez demek istiyorum .İlk önce hayatını yola sok ondan sonra askere gidersin.
Dertler bitmez aga .Sıkıntısı olmayan insan yoktur, her zaman Allaha şükretmek lazım .
Kardeşim ne bu acele yaaga boş kalırsam daha büyük sıkıntılar olacak askere gidince zaten orda kalacam astsubay olmaya çalışacam![]()
şartlar bunu gerektiriyor aga napalımKardeşim ne bu acele yaHayat bu aga hemen 3 ayda düzene girecek diye kural mı var ?
Hadi gel linki attım özel mesajaşartlar bunu gerektiriyor aga napalım![]()
Ayşe geçen sezon ki kadın değil mi....Panafilm stüdyosunda hareketli saatler yasandı ... Önce senarist Ayşe sonra yönetmen Doğan Ümit karaca stüdyoya geldi ve iki senaristin daha katılması bekleniyor ve de şuan için senaryo yazılmaya başlanıldı![]()
Hepsi de iyi oyuncularve fakat senaristlerin de gitmesi lazımYeni Sezon İçin Düşünülen Oyunculardan Bazıları
Serhat Tutumluer
Tardu Flordun
Mert Kılıç
Nail Kırmızıgül