13 Temmuz 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

NO: 309'un Çarşamba'yı alacağı belliydi ama Seviyor Sevmiyor çok çabuk düşüşe geçmiş.

2 reyting ile başlayan Aşk Laftan Anlamaz 4'e çıkmış, tebrikler. İlişki Durumu Karışık kadar olmasa da Acil Aşk Aranıyor kıvamında gidecektir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En başta beklediğim tablo buydu. Seviyor Sevmiyor diğer iki diziye göre farklı yapısı var.Cıvıl cıvıl gençlik dizisi değil ve ergenlerede hitap etmeyen bi senaryoya sahip.Burda senaryoyu kötülemiyorum aksine akıcı ve eğlenceli ama alacağı max reytingler budur bu sistemde.

Seviyor Sevmiyor kötü düşmüş, ama belki İlişki Durumu: Karışık gibi yazın düşük gidip kışın yükselebilir. Yükselmese bile orijinal dizinin sürdüğü kadar (16 bölüm) yayınlanıp tadında bıraksınlar, ama kesinlikle bu oranları hak etmiyor.

No: 309'un yükselmesine itirazım yok, kötü bir dizi değil. Ama Aşk Laftan Anlamaz denen klişe yumağının reytinglerini anlayamıyorum, ortada senaryo bile olmayan 2. sınıf bir yapımın bu kadar üst sıralarda yer alması gerçekten sinir bozucu.

Seviyor Sevmiyor kötü düşmüş, ama belki İlişki Durumu: Karışık gibi yazın düşük gidip kışın yükselebilir. Yükselmese bile orijinal dizinin sürdüğü kadar (16 bölüm) yayınlanıp tadında bıraksınlar, ama kesinlikle bu oranları hak etmiyor.

No: 309'un yükselmesine itirazım yok, kötü bir dizi değil. Ama Aşk Laftan Anlamaz denen klişe yumağının reytinglerini anlayamıyorum, ortada senaryo bile olmayan 2. sınıf bir yapımın bu kadar üst sıralarda yer alması gerçekten sinir bozucu.
Aynen en azından Seviyor Sevmiyor 2.olmalıydı. aşk laftan an.a göre daha iyi. geceleri takip ediyorum. 🙂 no: 309'um süper. :Z

No 309 uma tebrikler :Z @EFE UYSAL

Aşk laftan anlamaz dahada yükselir o potansiyel var :)

@Çiğdem- seviyor sevmiyor biter yakında başroller çok uyumsuz ve kötü bir dizi bence :(

@Aserat katılıyorum , Aşk Laftan Anlamaz nasıl yukseliyor ya :(

@cookies o sonra yalanlandıydı :A

Off Hande Erçeli sevmiyomuydun sen :A

@cookies Geçen senede İnadına Aşk için öyle haberler çıkıyodu :F

Hhahaha 6 olmazsa 9 olur 10 olur 13 olur her türlü biter :A

Aşk laftan anlamazın senaryosu biraz kötü olabilir ama uyum güçlü ve güçlü fanları var dahada yükselebilir :)

Zaten senaryoda kötü değil ki sadece dar kiralık aşk 52 bölüm gördü o senaryoyla aşk laftan anlamazda reytingler iyi olursa 40 görebilir. :D

No 309 uma tebrikler :Z @EFE UYSAL

Aşk laftan anlamaz dahada yükselir o potansiyel var :)

@Çiğdem- seviyor sevmiyor biter yakında başroller çok uyumsuz ve kötü bir dizi bence :(
keyifle izliyorum ben bu diziyi cnm ama ilk bölümden bu dizinin en büyük eksikliği başroldaki adam tutmazda bu yüzden tutmaz diye eğer dizideki tuna olmasa diziye bakılmıcak dizideki yiğit tamamen fiyasko tipsizin birini koymuşlar birde gıcık bir rolde oynuyor şuan seveni yok gibi birşey :F :F :F

çok enteresan diğer tüm günler bomboş iken 3 tane tutacak dizi aynı gün başlıyor çok büyük strateji hatası
şu 3 dizide farklı günlerde olsa hepsi çok rahat 5-6 alabilir yazık oluyor. aşk laftan anlamazın yükseleceğini söylemiştik ama en fazla yaz dizisi olur yeni sezonda 3 dizininde şansı yok.
seviyor sevmiyor bana daha güzel gelmeye başladı tv izleyince seviyor sevmiyor izliyorum

13726786_1769017653311829_837681372986401938_n.jpg