Tamam fakat ayeti islamı kabul etmeyenler için ayetler örnek göstermek gereksizdir. Önce kabul etsin sonra, soralım ediyor mu?
@lowetolowe
Eğer ediyorsa bile bu sefer de şu problem var, Allah onları öyle yaratmış. Yani erkeklerin kadınlara ilgi duyması ve kadınların erkeklere ilgi duyması gibi onlar da kendi cinslerine ilgi duyuyor. Tamam hastalık ama onlar niye öyle yaratıldı onu merak ediyorum? İmtihan diyeceksiniz sizce bizim direkt normal olarak yaratılmış olarak cinsellikle imtihanımız mı daha zor yoksa onlarınki mi, diğer deyişle bize doğuştan gelen arzular vasıtasıyla yüklenen söz gelimi erkeğin kadına ilgi duyması olayından kaçmak nasıl zorsa onların da o güdüden kaçması o derece zordur? Sağlıklı Bir erkeğin kadına ilgi duymaması için nefsini köreltmesi imkansıza yakındır ve ancak keşişler onu yapabilir. O halde doğuştan gelen erkeğin kadına ilgi duyması kaçınılmaz ise eşcinsel olarak gelenin de ilgi duymaması kaçınılmazdır onlar da keşiş olmadığına göre?
Tıp mıp derken tamam tedavisi sağlanıyor diyelim o yüzden hastalık kapsamına giriyor. Ama bu tedavinin tarihçesi ortada belki yarım yüzyıl. Ya Lut kavmi döneminde? Veya 500 Yıl Önce var mıydı tedavisi hadım hariç ki hadım bile yeterli değil malum?
O halde niçin ahlaksızlık olduğu halde böyle yaratıldı bu adamlar? Eşcinselliğe zevk ve merak amaçlı sonradan bulaşanlara değil lafım, doğuştan gelen gen veya hormon bozukluğu olanlara?
@beyazsoy