Fransa - İzlanda: 5-2

Elimizi nereye atsak kuruttuk abi.

Saldır Galler o zaman.

Fransa dağıtıyor ortalığı, İzlanda dayanamadı. Artık Almanya ya da Fransa'nın kazanacağı bir turnuva olacak gibi. Fransa'ya ev sahibi olmasının avantajını da kullanabilir, görelim. :)

Düşünün bir de Türkiye Fransa karşı karşıya Geleydi verilmiş sadakamiz varmış bize 3 atan Islanda 4 sıfır yeniliyor. Elendigimize şükür))

Düşünün bir de Türkiye Fransa karşı karşıya Geleydi verilmiş sadakamiz varmış bize 3 atan Islanda 4 sıfır yeniliyor. Elendigimize şükür))
Tam bir skor yazarısın he. :) Kim bir maçta farklı kazanıyor hemen onu şişirdikçe şişiriyorsun. Aklıma başta Türkiye karşısında 3-0 kazanan İspanya olmak üzere Belçika, Hırvatistan ve İtalya geldi. :D

Şimdi Fransa havaya girdi de havaya girdinmi Almanya çakar sana?

Tam bir skor yazarısın he. :) Kim bir maçta farklı kazanıyor hemen onu şişirdikçe şişiriyorsun. Aklıma başta Türkiye karşısında 3-0 kazanan İspanya olmak üzere Hırvatistan ve İtalya geldi.
Neyine şişirdim Italya Ispanya hirvatistan Irlanda elenecek dedim teker teker))))

aç bak Belçika galler tahminime (tutmasada) Belçikanın gol atacağını sanmam dedim herkes Belçika belcika derken.

Yukarıdaki yorumda Fransayi ovmedim espriyle karışık Türkiyeyi Gömdüm sadece bırak da espri yapalım bu kadar ciddiye alma futbolu yahuu)))

Fransa maç sonunda kadar top çevirse izlanda topu alamaz adamlar 3dakikadir top çeviriyor)))

Bu Giroud denen ütü makinasını çözemedim bi' türlü. Arsenal'de Mesut Özil'in ağzının içine attığı pasları gole çeviremiyor.

Yalnız Montpellier'de şampiyon oldukları sene olsun, Milli takım olsun leblebi gibi gol atıyor.

Demek ki işin sırrı Fransız futbolunda. O zaman acil Arsenal'den ayrılıp PSG ya da Lyon ile anlaşmalı.

image.jpeg

Alt oynayanlar (temsili) :A

İzlandaya helal olsun taraftarıyla, oynadıkları takım oyunuyla adeta gönülleri fethettiler. Artık elemelerde veya şampiyonalarda dikkat edilmesi gereken ekiplerden. 300 bin nüfusla harikalar yarattılar her şey için teşekkürler adam gibi adamson reisler :A

böyle bi fark bekliyordum maçtan önce fransa yanıltmadı beni bence turnuvanın en büyük favorisi
kadrosu muazzam izlanda 100 maçta oynansa fransayı eleyemezdi. bakmayın ingiltereyi elediğine ingiltere tarihin en büyük balonudur