Gökhan Gönül Beşiktaş'ta!

Valla Hayırlı Olsun bİzim Adımıza Bende Fanatik Bir Beşiktaşlı Olarak Sevindim Lakin Tereddütlerim var Milli Takımda Biraz Yetersizdi ve performansında düşüklük var gibiydi ama umaırm bizde böyle olmaz şenol hocanın elinde tekrar parlar.

Valla Hayırlı Olsun bİzim Adımıza Bende Fanatik Bir Beşiktaşlı Olarak Sevindim Lakin Tereddütlerim var Milli Takımda Biraz Yetersizdi ve performansında düşüklük var gibiydi ama umaırm bizde böyle olmaz şenol hocanın elinde tekrar parlar.
Şenol hocanın hücum futbolunda daha verimli olur. Gökhan'ın en yi dönemi Ersun Yanal'lı dönem idi. Perreira Caner ve Gökhan'ı ileriye çıkarmıyordu.

Maç başı hesabını katarsan dedim ya çok fark etmez.. Fenerde şener onu kesiyordu bu sene oynasa daha fazla kesecekti.

Fenerin gokhana fazla verme nedeni zaten Beşiktaş fener 500 bin fazladan veriyor bakıyorlar gökhan anlasmıyor mecbur fiyat atiriyorlar.. Son tahlide toplan verilen paraya bakinca fenerin iki katı zaten 34dunden sonra Gökhan oynayacak mi yani)) iki yıl yatarak para kazanacak sen de ısrarla bunu görmüyorsun

Beşiktaş Avrupa 20 puan (6puan şampiyonlar ligi 14 puan uefa)+ ziraat kupası (30 puan) lig(80puan). Al sana 540bin dolar.

Kısaca +2yil fazla oynamasında dolayı fazladan para vermiş olacak bjk

Açık ara Beşiktaş 5milyon fazladan para vermiş olacak gokhana bunları maç başlarıyla cikaramazsin
Ücret kısmında yanıldığını kabul etmeni bekliyorum. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nden 6 puan falan alamaz oralardan denkleştiremezsin parayı? :)

Gökhan'ın ayrılığını parayla açıklayamazsın, Alex'in ayrılığına baksan göreceksin her şeyi de inadında ısrar ediyorsun. Fenerbahçe'li yazar şunu oku bari: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/bilgic/2016/07/02/hikaye-aslinda-gonulsuzdur

Son düzenleme:
Şenol hocanın hücum futbolunda daha verimli olur. Gökhan'ın en yi dönemi Ersun Yanal'lı dönem idi. Perreira Caner ve Gökhan'ı ileriye çıkarmıyordu.

Ücret kısmında yanıldığını kabul etmeni bekliyorum. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nden 6 puan falan alamaz oralardan denkleştiremezsin parayı? :)

Gökhan'ın ayrılığını parayla açıklayamazsın, Alex'in ayrılığına baksan göreceksin her şeyi de inadında ısrar ediyorsun. Fenerbahçe'li yazar şunu oku bari: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/bilgic/2016/07/02/hikaye-aslinda-gonulsuzdur
Fenerli yazarların yarısı azize düşmandır. Ve genelde bu yazarların bilgi Kaynagi futbolcular olduğu için azize sallamak bedava. Spor yazarlarını okumak dünyanın en boş işi))

Mesele açık ara para yahuu neyine ısrar ediyorsun Gökhan sizi çok mu sevdi yanı iddian bu mu))

fener 2yil sonra emre belezogluna yaptığını yapıp sutlayacakti Gökhan bunu gördü rotayı 10mlkyon çevirdi))) 2yikda 5milyonu kim kime veriyor.

Dediğin gibi Şenol güneş ile başarılı olur ama ufak takımlara karşı))) Avrupada Beşiktaş bu defans yapısıyla uafeya katılamaz bile))) size Gökhan ile mutluluklar)))

Fenerli yazarların yarısı azize düşmandır. Ve genelde bu yazarların bilgi Kaynagi futbolcular olduğu için azize sallamak bedava. Spor yazarlarını okumak dünyanın en boş işi))

Mesele açık ara para yahuu neyine ısrar ediyorsun Gökhan sizi çok mu sevdi yanı iddian bu mu))

fener 2yil sonra emre belezogluna yaptığını yapıp sutlayacakti Gökhan bunu gördü rotayı 10mlkyon çevirdi))) 2yikda 5milyonu kim kime veriyor.

Dediğin gibi Şenol güneş ile başarılı olur ama ufak takımlara karşı))) Avrupada Beşiktaş bu defans yapısıyla uafeya katılamaz bile))) size Gökhan ile mutluluklar)))
Boş demagoji yapma, ben seninle belgeli konuşuyorum. Senin de bilgin belgen varsa ortaya koy.

5 Haziran'da Ülker Sports Arena'da düzenlenen Fenerbahçe Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu'nda Başkan Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül hakkında şu rakamları paylaştı.

2 milyon 250 bin Euro garanti para + 20 bin Euro da maç başı ücreti.

Lig, UEFA ve Türkiye Kupası'nda ortalama 40 maç oynasa 800 bin Euro.

Toplam alacak olduğu para 3.050 milyon Euro olacaktı.

Peki Beşiktaş Gökhan'a kaç para ödeme yapacak?

İşte Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama:

Gökhan Gönül ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,
-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir.

NOT: Puan başına 4 bin Euro beraberlik halinde demek yani. Galibiyet başına ise 12 bin Euro alacak. Maç kazanamazsak hiç alamayacak.

Fenerbahçe'de ise, takım kazansa da kaybetse de 20 bin Euro'yu kapıyordu.

Geçen yıl ligde 25 galibiyet 4 beraberlik almışız. Beck'i kesip tüm maçlarda Gökhan'ın oynayacağını düşünelim. 316 bin Euro yapar. Avrupa'dan da 2 galibiyet 2 beraberlik alsak 30 toplam da 346 bin Euro.

Garanti 1.750 + maç başılarda 346 bin Euro = 2.121 milyon Euro yapar.

Şimdi rakamlar bu kadar açık ve net iken hala kıvırtmaya çalışacaksan bu saatden sonra hiçbir dediğine inanmam, gözümde yalancı bir insandan farkın kalmaz.

Dediğim gibi elinde bilgin belgen varsa yaz. Yoksa boş laf yapma.

Benim için çok sürpriz oldu. Fenerbahçe cephesi tepki gösterdi, oyuncunun kanlı forması müzeden kaldırıldı. Kendisi gibi Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçen efsane kaleci Rüştü Reçber kendisine sahip çıktı ve maddi değil, maneviyat eksiliği demiş...

Bence doğru da demiş. Bu arada haberin kaynağı FutbolArena.. http://www.futbolarena.com/besiktas...neden-yalanladigi-ortaya-cikti-285263h/q5qfqs

Defans Hattı Önceki Sezonki Gibi Olmuyacak . Gökhan Töre Satılmazssa Muhtemelen Kalede Boyko(Tolga) Gökhan Gönül Subotic Rhodolfo Aleksandar Kolarov

Eğerki Gökhan Töre Satılırsa Bir KANAT Oyuncusu , Bir İlk 11 için sağlam stoper ve bir kaleci daha alınacak . Yani Sen Kafanı Yorma .

Son iki sezon 54 maç 5 asist, çok daha iyisini bulabiliriz ki bulduk da, inşallah van Der Wiel transferi yatmaz. Şenol Güneş performansını arttırır diye düşünen olursa da katılmıyorum daha çok genç oyuncular üzerinde etkili Şenol Güneş. Gökhan Fener'deki son iki sezonunda olduğu gibi 5 maç iyi oynar kalan maçlar yatar.

Yanlış Düşünüyorsun Önümüzde Örnekler Var .

Mario Gomez Kendisi zaten yıldız oyuncu ama sönmüş yıldız oyuncuydu BİZE GELDİ Şenol Hocanın Ellerinde tekrar parladı. Çok Genç Bir Oyuncu Mu ? HAYIR 30 Yaşında Şuan

Dembaba da aynı şekilde.
( Geçen Sene Şenol Hoca Yoktu Tabikide ) Ama Bize Gelen Tekrar Parlıyor

Ha G.Gönül De Bence en az ından beck ten iydir yani . Milli takımda iyi performans sergilememesinin nedeni bence kafasının dağınık olmasıdır.

Ayrıca Şunuda anlamıyorum 9 yıl size hizmet etmiş birisi için istediği parayı fener niye vermiyor onu sorgulaması lazım fb taraftarları g.gonulü eleştirmek yerine .

Yani düşünü 32 yaşında rvp nani diego felan diego özellikle kendisnden fazla maaş alırken 9 yıllık emektarınız a neden fazla görülmüş o para bide böyle düşünmek lazım.

Son düzenleme:
Defans Hattı Önceki Sezonki Gibi Olmuyacak . Gökhan Töre Satılmazssa Muhtemelen Kalede Boyko(Tolga) Gökhan Gönül Subotic Rhodolfo Aleksandar Kolarov

Eğerki Gökhan Töre Satılırsa Bir KANAT Oyuncusu , Bir İlk 11 için sağlam stoper ve bir kaleci daha alınacak . Yani Sen Kafanı Yorma .
Defans sadece defans oyuncularıyla yapılmaz. Beşiktaş tek on liberoyla oynuyor mesela senol güneşin bütün takımları bol gol yer. Üstüne bir de Gökhan.. Türkiye liglerinde sorun çıkmaz buyuk takımlarla işini zor olur

Defans sadece defans oyuncularıyla yapılmaz. Beşiktaş tek on liberoyla oynuyor mesela senol güneşin bütün takımları bol gol yer. Üstüne bir de Gökhan.. Türkiye liglerinde sorun çıkmaz buyuk takımlarla işini zor olur

Atiba da gayet iyi yeterli bence biz zaten ne cektiysek bu sezon kaleci ve defans hattından çektik . Avrupada o yüzden elenedik tolganin hataları yüzünden 2 senedir avrupadan eleniyoruz . Türkiye liginde sorun olmaz ama muhtemelen yukarda yazdığım kadroyla avrupadada belli bir mesafe kat ederiz diye dusunuyorum eğer ki o lmassa Yukardaki kadro yanı tolga oldu diyelim kalede ben kaleden kaleye gol bekliyorum veya olmadı adamlar orta açıyor gol yiyor felan tolga olursa eğer bende fanatik Beşiktaşlı olarak Avrupada başarı beklenen. Kalede form tutmuş uyum sağlamis boykoveya ospina şart

Atiba da gayet iyi yeterli bence biz zaten ne cektiysek bu sezon kaleci ve defans hattından çektik . Avrupada o yüzden elenedik tolganin hataları yüzünden 2 senedir avrupadan eleniyoruz . Türkiye liginde sorun olmaz ama muhtemelen yukarda yazdığım kadroyla avrupadada belli bir mesafe kat ederiz diye dusunuyorum eğer ki o lmassa Yukardaki kadro yanı tolga oldu diyelim kalede ben kaleden kaleye gol bekliyorum veya olmadı adamlar orta açıyor gol yiyor felan tolga olursa eğer bende fanatik Beşiktaşlı olarak Avrupada başarı beklenen. Kalede form tutmuş uyum sağlamis boykoveya ospina şart
Defansa o kadar futbolcu geldi gitti düzelmedi sorun oyuncularda yada kalecide değil sorun Şenol güneşin sisteminde zayıf takımlarda sorun çıkmaz zaten kaleye zor geliyorlar hafif dişili takımlar karşında defans dökülür.. Defans da hüzün da birlikte yapılır alexi Aykut hoca bu yüzden yolladı Beşiktaş Gökhan oguzhan q7 ile defans olmaz

m1 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansa o kadar futbolcu geldi gitti düzelmedi sorun oyuncularda yada kalecide değil sorun Şenol güneşin sisteminde zayıf takımlarda sorun çıkmaz zaten kaleye zor geliyorlar hafif dişili takımlar karşında defans dökülür.. Defans da hüzün da birlikte yapılır alexi Aykut hoca bu yüzden yolladı Beşiktaş Gökhan oguzhan q7 ile defans olmaz

m1 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Hücüm Oynuyor Şenol güneş hücüm oynattırıyor . Ben defansif oyunu seviyorum Zaten de bakalım hayırlısı izleyip görücezz