bence mesajını sil cnm cezan bittiyse çaktırmadan vadi yorumalrıyla gel bunlarla değilcanın sağolsun takasım benimm canınızın sıkılmasına neden oldum sanırım
ama gerçekten benim suçum yoktu konuyu açmak istemiyorum ama ben orda
1 aydır yoktum onlar benle uğraşıyordu sanırım bilemiyorum ama @Doğu resim
paylaşmıştı ona kızmış olabilirler bilemiyorum doğu yanlış anlamasında beni
@Çiğdem- demese sayfadan bile haberim yoktu kapansın diye şikayet edin dedim
başka birşey yapmadım umursamadım bile sayfayı bu arada
@china_shangai abimede demeden geçemicem ben alengirli işlere girmedim
ehdo nun ilk başladığı zamanlarda ben eleştirdim diziyi vadi ile kıyaslama yaptım
çakma vadi dedim ondan sonra bana kızmaya başladılar eleştirdim diye foruma
hep tartışma çıksın diye girdiğimi düşündüler onlara göre ben vadiyi beğenmiyorum
foruma girip sırf kavga çıksın diye beğeniyor diyormuşum kötüye iyi diyosun dediler
uzatmıyım Allah şahidim ben alengirli işlere girmedim onlara hiç birşey yapmadım
her zaman saygılı oldum neyse açıklamam bu kadar..😉
abla hikaye anlatma tamam biz neyin ne olduğunu biliyoruz sana sen istediğin için değil ben istediğim zaman nasılsın diye sorarım zaten merak etmecanın sağolsun takasım benimm canınızın sıkılmasına neden oldum sanırım
ama gerçekten benim suçum yoktu konuyu açmak istemiyorum ama ben orda
1 aydır yoktum onlar benle uğraşıyordu sanırım bilemiyorum ama @Doğu resim
paylaşmıştı ona kızmış olabilirler bilemiyorum doğu yanlış anlamasında beni
@Çiğdem- demese sayfadan bile haberim yoktu kapansın diye şikayet edin dedim
başka birşey yapmadım umursamadım bile sayfayı bu arada
@china_shangai abimede demeden geçemicem ben alengirli işlere girmedim
ehdo nun ilk başladığı zamanlarda ben eleştirdim diziyi vadi ile kıyaslama yaptım
çakma vadi dedim ondan sonra bana kızmaya başladılar eleştirdim diye foruma
hep tartışma çıksın diye girdiğimi düşündüler onlara göre ben vadiyi beğenmiyorum
foruma girip sırf kavga çıksın diye beğeniyor diyormuşum kötüye iyi diyosun dediler
uzatmıyım Allah şahidim ben alengirli işlere girmedim onlara hiç birşey yapmadım
her zaman saygılı oldum neyse açıklamam bu kadar..😉
bence mesajını sil cnm cezan bittiyse çaktırmadan vadi yorumalrıyla gel bunlarla değil
seni tekrar banlasınlar ozamanyok silmem cezam bitti evet china abime demem lazımdıçok üzüldüm çok ağladım ben gerçekten alengirli işlere girmedim girmem beceremem de kanıtım var hatta yapmadığıma
dair necati şaşmaz fan forumu vardı üyeydim bayandı sahibi alacakaranlıktaki
oyuncu var edward filmde adı ona gaye benziyor dedim nerden bilim adminin
hayranı olduğunu banladı beni sonra tam 5 kez foruma tekrar girdim 2 arkadaş verdi
hesaplarını neyse ben hepsinde yakalandım kendimi saklayamadım alengirli iş yapan
olsaydım kendimi saklardım orda o yüzden demem lazımdı
abla hikaye anlatma tamam biz neyin ne olduğunu biliyoruz sana sen istediğin için değil ben istediğim zaman nasılsın diye sorarım zaten merak etme
seni tekrar banlasınlar ozaman
abla birde admine fazla yalakalık yapıyorsun adminim falan ne iş admin işte fazla yalakalığı sevmeyizBiliyorum ablacım ben yinede açıklama yapmak istedim ben sizleri üzmek
kırmak istemem beni sevip saygı gösteriyorsunuz o yüzdende sizi asla kıracak
birşey olmasını istemem😉
aman sen banlanmamı istiyosun admin olsan banlardın beni valla o gün
@OzaN adminime diyim seni foruma admin falan yapmasın adam koymazsın kız forumda
abla birde admine fazla yalakalık yapıyorsun adminim falan ne iş admin işte fazla yalakalığı sevmeyiz
neyini seviyorsun kiyok be sevdiğimden diyorum adminim diye yoksa yalakalığı sevmem ben
neyini seviyorsun ki
İyiyiz aga şimdi hamamdaydım yeni çıktim çay içiyorum 😀 sende durumlar nasılne dedi aga videosu var mı?
@-KADİR- kardeşim sesin çıkmıyor durumlar nasıl @china_shangai abi senin de yüzünü gören cennetlik bizleri unutma
İyiyiz aga şimdi hamamdaydım yeni çıktim çay içiyorum 😀 sende durumlar nasıl
Iyidir abla sen ne yapiyonSelam kadirim nasılsın 😉
Iyidir abla sen ne yapiyon
hayat sana güzel be aga vallahi bizde sürünüyoruz işte napalımİyiyiz aga şimdi hamamdaydım yeni çıktim çay içiyorum 😀 sende durumlar nasıl
Yok be aga bende de çok sıkıntılar varda yine de bu günlerimize şükür 🙂 dünya hayatını amaç olarak değil araç olarak gormemiz lazım diger turlu isin icinden çıkılmiyorhayat sana güzel be aga vallahi bizde sürünüyoruz işte napalım
orası öyle aga ama bi düzen olması da şart bu arada sezon finali 2 milyonu geçmişYok be aga bende de çok sıkıntılar varda yine de bu günlerimize şükür 🙂 dünya hayatını amaç olarak değil araç olarak gormemiz lazım diger turlu isin icinden çıkılmiyor
Artık hamle lazım bakalım yapilacak miorası öyle aga ama bi düzen olması da şart bu arada sezon finali 2 milyonu geçmiş