Hatırladığım kadarıyla geçen yıl yaşanmıştı, 10 kişi ölmüştü.Artık son 15 dakika sonuçların açıklanmasına merakla bekliyoruz, bu arada Fransa Survivor'da ne olmuş öyle ben ilk defa duydum çok kötü gerçekten Allah korusun
Hatırladığım kadarıyla geçen yıl yaşanmıştı, 10 kişi ölmüştü.Artık son 15 dakika sonuçların açıklanmasına merakla bekliyoruz, bu arada Fransa Survivor'da ne olmuş öyle ben ilk defa duydum çok kötü gerçekten Allah korusun
Haberini ben açmıştım hatırlıyorum.Hatırladığım kadarıyla geçen yıl yaşanmıştı, 10 kişi ölmüştü.![]()
Turabi sonradan final oyunlarida oynayarak finale ciktiAma geçen sene Turabide böyle olmamıştı![]()
Turabi sonradan final oyunlarida oynayarak finale cikti
Kötü gerçekten bizde de bu sene rekor sayıda sakatlıklar oldu umarım seneye çok olmazHatırladığım kadarıyla geçen yıl yaşanmıştı, 10 kişi ölmüştü.![]()
Daha yeni actim. Damla tur atlarsa acun sampiyon yapar ama bence semih tur atlardosicim sence ne olacak😉
Daha yeni actim. Damla tur atlarsa acun sampiyon yapar ama bence semih tur atlar
Fransa Survivor'da yanlış hatırlamıyorsam 3-4 yıl önce de bir yarışmacı adada ölmüş, yarışmacının ölümü üzerine görevli doktor da intihar etmişti.Kötü gerçekten bizde de bu sene rekor sayıda sakatlıklar oldu umarım seneye çok olmaz
İnşallahFransa Survivor'da yanlış hatırlamıyorsam 3-4 yıl önce de bir yarışmacı adada ölmüş, yarışmacının ölümü üzerine görevli doktor da intihar etmişti.
Aynen, sakatlık olmadan güzel bir sezon izleriz umarım.![]()
Ve sampiyon damla olur. Yarin atakanida gecer. Acun program basinda bu sene bir bayan sampiyon olur demisti. Dedigini yapiyor.