Ertuğrul Rolü İlk Kime Teklif Edilmişti?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,879
Puanı
1,050
efe-uysal yeni bir haber konusu açtı

Ertuğrul Rolü İlk Kime Teklif Edilmişti?

13516728_870761776400839_3506590768030172955_n.jpg

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş ''Ertuğrul''da ilginç bir detay ortaya çıktı.

Ünlü isim Ertuğrul rolünün ilk kendine teklif edildiğini açıkladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul rolü, ilk olarak Tolgahan Sayışman'a teklif edildiği öğrenildi.

Tolgahan Sayışman yaptığı açıklamada, İki buçuk yıl kadar önce Diriliş Ertuğrul bana teklif edilmişti. Amerika'da bulunduğum için kabul edememiştim" açıklamasında bulundu.
Orijinal formatta oku

Pişman olmuş kabul etmediğine :A
acaba kabul etseydi ertuğrulun yine 15 reyting alıcağınımı sanıyordu diziyi batırırdı bee bu adamı kim ciddiye alıpta izlicekti osmanlı dizilerinde oyuncu seçimi çok önemlidir muhteşem yüzyıl birazda halit ergenç sayesinde tuttu kösemde bak ekini kisme ciddiye bile almadı böyle rollerin bir ağırllığı vardır öyle yumusak zibidiler oynayamaz :A

acaba kabul etseydi ertuğrulun yine 15 reyting alıcağınımı sanıyordu diziyi batırırdı bee bu adamı kim ciddiye alıpta izlicekti osmanlı dizilerinde oyuncu seçimi çok önemlidir muhteşem yüzyıl birazda halit ergenç sayesinde tuttu kösemde bak ekini kisme ciddiye bile almadı böyle rollerin bir ağırllığı vardır öyle yumusak zibidiler oynayamaz :A
Bu dizide Engin olduğu için tuttu herkesin önyargısı vardı en başta senin :A :A Adam herkesi kapak etti oyunculuğuyla rolünü yaşıyordu resmen :A :A Seneye daha da artacak reytingler :A

Bu dizide Engin olduğu için tuttu herkesin önyargısı vardı en başta senin :A :A Adam herkesi kapak etti oyunculuğuyla rolünü yaşıyordu resmen :A :A Seneye daha da artacak reytingler :A
oyunculuğunu beğenmiyordum ama karizmasıyla diziyi götürdü vlla kendini çok geliştirdi engin by dısında bu rolu kimse oynayamazdı bence sanki gerçek ertuğrul gazi gibi :A

Ağır rol giderde ertuğrul gibi dönem karakterini yapamazdı tolgahan:D
şakamı ediyorsun kız erkek rollerinin hepsi ağır gelir buna yani escinsel rolu oynamalı saçını zaten kız gibi boyatıp duruyor benden farkı kalmadı güzel escinsel rolu çıkar bundan :A

oyunculuğunu beğenmiyordum ama karizmasıyla diziyi götürdü vlla kendini çok geliştirdi engin by dısında bu rolu kimse oynayamazdı bence sanki gerçek ertuğrul gazi gibi :A

şakamı ediyorsun kız erkek rollerinin hepsi ağır gelir buna yani escinsel rolu oynamalı saçını zaten kız gibi boyatıp duruyor benden farkı kalmadı güzel escinsel rolu çıkar bundan :A
Aynen başkası yapamazdı gerçek Ertuğrul gibi ikizler :A Popülerliğinde çok arttırdı dizi sayesinde :A

töbe estafrullah rol için boyatmıştı onu kız :D valla bence öyle bilemiyorum yani
yorumlayacak pek keyfim yok çiğdem ya

İyi ki Tolgahan almamış, dizi tutsa bile böyle reytinglere kesinlikle ulaşamazdı. Filinta gibi bir iş olurdu herhalde.

Bu son yazından ceza alabilirsin dikkatli ol :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919