İzledik bir kere canım da çekti n'apsam bilemedim şimdi?Daha var hazır ol diye söyledim başladığı zaman değil![]()
İzledik bir kere canım da çekti n'apsam bilemedim şimdi?Daha var hazır ol diye söyledim başladığı zaman değil![]()
Haha abi keşke söylemeseydim o zamanİzledik bir kere canım da çekti n'apsam bilemedim şimdi?![]()
Tanıtım verdi konseyde Semih varmış, sen var ya seeen. ne anasının gözüsün sen biliyo musun?Haha abi keşke söylemeseydim o zaman![]()
Karar çıkçak inş 2. finalist olurTanıtım verdi konseyde Semih varmış, sen var ya seeen. ne anasının gözüsün sen biliyo musun?![]()
Oyun oynayamadığına göre belki tekmüğü yiyip elenecek bilemiyoruz?Karar çıkçak inş 2. finalist olur![]()
![]()
Elemez Acun adam o kada emek verdi 4.5 ayOyun oynayamadığına göre belki tekmüğü yiyip elenecek bilemiyoruz?![]()
Finalden önce Semih bir SMS daha görecekmiş. İkisinden birini kaybeder bence?5 kişi kıbrısa gitçekmiş![]()
Finalden önce Semih bir SMS daha görecekmiş. İkisinden birini kaybeder bence?![]()
Kaybetmeyecek görürsünFinalden önce Semih bir SMS daha görecekmiş. İkisinden birini kaybeder bence?![]()
Dokunulmazlığı Ünlüler alıp belki Serkay elenecekti ne biliyorsun?Semihin sakatlanması nagihana yaradı nagihan finale kalabilecek şaka gibi tüh be)))