İtalya - İrlanda Cumhuriyeti | Euro 2016 D Grubu Son Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Ulan karşımıza Galler çıkacaktı onları yenip çeyrek finale çıkacaktık milli takım toparlanıp bizi yarı finale çıkartacaktı. Artık herşey hayal oldu :((

İtalyanları suçlamıyorum ama inşallah bir sonra ki turda elenirler diyorum .İmparator artık Gs'ya döner çünkü milli takımda bu saatten sonra rahat olmaz .

İyi alışmıştık başkasının aldığı sonuçlarla gruplardan çıkmaya. Demek ki o iş her zaman olmuyormuş. Bazen de kendi göbeğini kendin kesmen lazım.

tövbe tövbe biz ne halt etmişiz -2 averajla gurubu bitirdik 2 mağlubiyet bir galibiyet o beğenmediği portekiz in maçlarınıı açsın izlesin kesin olan birşey var bu statü çok saçma değişmesi lazım
Adamlar ilk iki maçı tek kale oynadılar kazanamadılar şanssızlıkla bizle oynasalardıda göreydi oyunlarını bizi yenince bu laflarını hatırlatırdık :))) Cidden saçma.

Primciler hesap versin

Bedel odenecek diyenler aldiklari trilyonlari biz hak etmedik x kuruma bagisliyoruz desinler, hadi görelim

Türkiye'den sonra turnuvalarda desteklediğim takım İtalya'dır. İlginç oldu benim için de. Umarım dayak yemem İtalya-İspanya maç konusunda. :)

Cli2d6MUgAAtTDW.jpg

Teşekkürler İslambek Kuat :T: Sevincimiz umudumuz 24 saat sürdü. İnşallah 2018'e katılmaya hak kazanırız.

Aga Fatih Terime karşı ne bu nefret biraz sakin ol :D İmparator olmasa bu noktaya gelemezdik Abdullah Avcı Hiddink dönemlerini hatirla oralardan buralara geldiysek İmparator sayesindedir
ne öfkem olacak başarı olunca terim i övecez başarısızlık olunca terim ne yapsın diye susacaz mı ki ayrıca adam devletin kurumuna racon kesiyor tarihci de sormuş terim neye kızdın cevap ver diye yanlış olan ne var 😉

Yazık oldu çok üzüldüm. İnşallah İspanya delik deşik eder şunları :kizgin:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan