Benim Albümüm 2.Sezon 3.Hafta Sonuçları

ben tam puan vermiştim zaten çok sevdiğim bir karadeniz şarkısıdır ama düşük verenler zaranın tarzına yakıştırmadılar sanırım :F
Oylamaya sonradan yetiştiğim için senin oylarına sonradan bakabildim.senin puanın da çok iyidi..tam puanın için sanada çok teşekkürler:) ayrıca iyi puanlayanlara teşekkürler:)

@Çiğdem- bir daha beni etiketleyip mesajı silerken iki kere düşün. :A Bir kaybolduk hemen çirkefçe şeyler aklına getirmiş pis cadı.

Neyse beklediğim gibi gitmişim, iddialı şarkılara geldik sayılır artık. :A

Final puanı alan @xemrexxx, @S.G.A.T. @MayısKralı tebrikler. :)

Elenen @Billy Kane'e de geçmiş olsun, bir uğursuzluk var üzerinde bu aralar ama hayırlısı bakalım. ss All-Star şampiyonu Rihanna'ya da veda etmiş olduk böylelikle :A

@Felon 2 hafta üst üste 1 vererek sıfırcılığını gösterdin, inşallah bir daha oy kullanamazsın. ss

@MEnes bu hafta yükselmişiz sende biraz iyi bir gelişme, devamı gelir umarım. :A

@destere dediğim gibi recepte sevdin sanırım şarkıyı, iyi puan için teşekkürler. :A

@xemrexxx totoşundan da sonunda iyi point alabildik :D

@Çiğdem- bir daha beni etiketleyip mesajı silerken iki kere düşün. :A Bir kaybolduk hemen çirkefçe şeyler aklına getirmiş pis cadı.

Neyse beklediğim gibi gitmişim, iddialı şarkılara geldik sayılır artık. :A

Final puanı alan @xemrexxx, @S.G.A.T. @MayısKralı tebrikler. :)

Elenen @Billy Kane'e de geçmiş olsun, bir uğursuzluk var üzerinde bu aralar ama hayırlısı bakalım. ss All-Star şampiyonu Rihanna'ya da veda etmiş olduk böylelikle :A

@Felon 2 hafta üst üste 1 vererek sıfırcılığını gösterdin, inşallah bir daha oy kullanamazsın. ss

@MEnes bu hafta yükselmişiz sende biraz iyi bir gelişme, devamı gelir umarım. :A

@destere dediğim gibi recepte sevdin sanırım şarkıyı, iyi puan için teşekkürler. :A

@xemrexxx totoşundan da sonunda iyi point alabildik :D
turkuazada mesaj yazınca mesajlar aynı karede kaldı ayrı olsun diye seninkini sildim zaten ortalıktada yoktun :A

turkuazada mesaj yazınca mesajlar aynı karede kaldı ayrı olsun diye seninkini sildim zaten ortalıktada yoktun :A
Yerim belli oldu tabii etiketlemeden duramadın. :A

Kuzenin mezuniyeti vardı dün, sonra da akrabalarla güldük eğlendik derken foruma giremedim, haftaya bir aksilik çıkmazsa yeniden beraber oluruz sonuçlar konusunda. :A