Kıvanca daha genç ama yetenekli bir isim lazımdı.niye uyumlu olmazlarmı sence🙂
Kıvanca daha genç ama yetenekli bir isim lazımdı.
Tuba, Kenan ile yakışıyor. Bu dizi tutarsa senaryosu yüzünden tutar. Gerçi oda meçhul bakalım.
en azından tuba bir işe yarar senin bir oğlan daha çöker depresyona girersin inşallahkıvanca geçmiş olsun silinip gidicek![]()
![]()
![]()
Tuba ve sukruy karsilastiracak kadar zihniyetsizlik vemesin begenmiyorsan ne girip tuba hakkinda yorum yapiyorsun haberlerin altina biz begenmedigimz oyncunun haberini bile okumayiz kiskancligindan daha cok catlarsin cevap verecek insaniyet var mi cesaret varmibu diziyi sahneyi bliyorum berbat oynadı bu dizide zaten dizide tutturamıyor sırf fiziği güzel diye iyi kadın oyuncumu oluyor bizim ülkemizde güzelsen iyi oyuncusun yakısıklısan iyi oyuncusun tubanın erkek versiıonu şükrüdür adamın tutan dizisi yok 90 bilmem kaç alıyor sırf yakısıklı diye![]()
Sende kendi oyuncuna bak be artik allh allah 3 oran bile gorememis gelmis tuba ile dalga geciyorkıvançın ruhuna fatiha
en azından tuba bir işe yarar senin bir oğlan daha çöker depresyona girersin inşallah![]()
Kac yasindasin sen o oyuncular berenin malimi ki ozaman tapilasaydi tuba ile isleri olmazdi 03 yasindaki cocuk soylemez bu dediiginiTuba hayallerine ulaştı seriyi tamamladı))) berenin tüm partnerleriyle oynadı .. Bir intikamdaki partneri ve yüzyıldaki partnerlerin kaldı artık onlarında annellerini oynar)))
Her işten sonra Tuba bitti ay yapım bir daha çalışmaz diyenlere kapak gibi haberler gelmeye devam ediyorTuba hala imza atmamış ama ay yapım en başından bugüne Tubayla anlaşmaya çalışıyormuş ben Kıvanç'tan ziyade Kenan'ı daha çok yakıştırıyordum Tubaya ama Kıvanç'la da güzel bir uyum yakalarlar bence senaristlerin bu sene tek dizi yazmaları da büyük avantaj güzel bir iş olur umarım merakla bekliyorum
![]()
Hayatim senn Tuba gibi 2.lig oyuncularini tartismiyorum artik kuru kizi izliyom çüz :]Tuba ve sukruy karsilastiracak kadar zihniyetsizlik vemesin begenmiyorsan ne girip tuba hakkinda yorum yapiyorsun haberlerin altina biz begenmedigimz oyncunun haberini bile okumayiz kiskancligindan daha cok catlarsin cevap verecek insaniyet var mi cesaret varmi
Sende kendi oyuncuna bak be artik allh allah 3 oran bile gorememis gelmis tuba ile dalga geciyor
Kac yasindasin sen o oyuncular berenin malimi ki ozaman tapilasaydi tuba ile isleri olmazdi 03 yasindaki cocuk soylemez bu dediigini
Dream yukardaki yorumda olu balik muhabbeti icin sikayet ettinmi suan kendimi zor tutuyorum bu ne kadar terbiyesizliktr
Tubanın seviyesine cıkamayacak oyuncuna bakacağına gelip ülkenin en iyi kadın oyuncusuna laf edemezsiniz kendinize gelin artık beğenmeyen haberin altına yorum da yapmamayı bilir ki hakaret boyutuna bile ulaşılmış.Hayatim senn Tuba gibi 2.lig oyuncularini tartismiyorum artik kuru kizi izliyom çüz :]
Yalnız Beren oyuncuları tapulasaydi tuba hiç bir dizi çekilemezdi)))Tuba ve sukruy karsilastiracak kadar zihniyetsizlik vemesin begenmiyorsan ne girip tuba hakkinda yorum yapiyorsun haberlerin altina biz begenmedigimz oyncunun haberini bile okumayiz kiskancligindan daha cok catlarsin cevap verecek insaniyet var mi cesaret varmi
Sende kendi oyuncuna bak be artik allh allah 3 oran bile gorememis gelmis tuba ile dalga geciyor
Kac yasindasin sen o oyuncular berenin malimi ki ozaman tapilasaydi tuba ile isleri olmazdi 03 yasindaki cocuk soylemez bu dediigini
Dream yukardaki yorumda olu balik muhabbeti icin sikayet ettinmi suan kendimi zor tutuyorum bu ne kadar terbiyesizliktr
Evet bence de tapulasaydı sizin gibi çocuk zekalıllarla muhatap olmak zorunda kalmazdık bir profosyonel olarak düşünemezsiniz kapasite belli anlıyorumYalnız Beren oyuncuları tapulasaydi tuba hiç bir dizi çekilemezdi)))
Profosenel olarak düşününce de bu mantıksız geliyor işte.. berenin sayesinde yıldız olmuş kim varsa tuba sayesinde düşüşe geçiyor)) tubanın son kurbanı kıvanç geçmiş olsun))Evet bence de tapulasaydı sizin gibi çocuk zekalıllarla muhatap olmak zorunda kalmazdık bir profosyonel olarak düşünemezsiniz kapasite belli anlıyorum
https://rhaegarys.wordpress.com/2016/03/29/20-dakika-ve-tuba-buyukustune-saygi-durusu/ eleştirmeden önce şunu okuyunda oyunculuk ne demek öğreninTuba ve sukruy karsilastiracak kadar zihniyetsizlik vemesin begenmiyorsan ne girip tuba hakkinda yorum yapiyorsun haberlerin altina biz begenmedigimz oyncunun haberini bile okumayiz kiskancligindan daha cok catlarsin cevap verecek insaniyet var mi cesaret varmi
Kıvanç ve enginden sonra kimin düşüşe geçtiği bariz ortada kocaman harflerle BEREN SAAT düşmedi çakıldı... Engin tuba ile seulu kazandı emmy e aday oldu başarı budur otur ağla şimdi aşkı memnu bile ilk tubaya teklif edildi bu konuları açarsam Rezil olursunuz haberinz ola susman daha iyiProfosenel olarak düşününce de bu mantıksız geliyor işte.. berenin sayesinde yıldız olmuş kim varsa tuba sayesinde düşüşe geçiyor)) tubanın son kurbanı kıvanç geçmiş olsun))
Ayrıca Bu tespitlerin hangisi çocukça yahuu))). Yoksa fazla mi kizdirdim)))
Profosenel olarak düşününce de bu mantıksız geliyor işte.. berenin sayesinde yıldız olmuş kim varsa tuba sayesinde düşüşe geçiyor)) tubanın son kurbanı kıvanç geçmiş olsun))
Ayrıca Bu tespitlerin hangisi çocukça yahuu))). Yoksa fazla mi kizdirdim)))
burası onların babalarının çifliği şikayet etsen kaç yazar her türlü hakareti +18'lik sohbetleri yaparlar bişeycik olmazTuba ve sukruy karsilastiracak kadar zihniyetsizlik vemesin begenmiyorsan ne girip tuba hakkinda yorum yapiyorsun haberlerin altina biz begenmedigimz oyncunun haberini bile okumayiz kiskancligindan daha cok catlarsin cevap verecek insaniyet var mi cesaret varmi
Ben de onu yazdım tuba terminator gibi onunla oynayan herkesin kariyeri düşüyor)) tek murat yıldırim aşk ve cezası bir sezon iyiydi o da dip yaptı. Bir uğursuzluk var tuba'da)) ama artık beren de dizi tutturamadığı için kimseyi parklatamiyor Tuğbaya artık nasıl partner bulacağız endiseliyiz))))Tuba sayesinde değil Tuba'dan sonra düşüşe geçiyorlar Tuba parlatıyor.Tuba ile işleri bittiklerinde yüzlerine bakan olmuyor bakınız bülent inal,ilker aksum,murat yıldırım sözde hepsi ÇOK İYİ OYUNCUYDU ne oldu Tuba basamak atlaya atlaya devam ederken partnerleri Tuba'lı dizilerden sonra kayıp Murat Yıldırım'ın ağzında hala Tuba Büyüküstün her arap röportajında Tuba ile yeniden proje yapsak güzel olur,Tuba ile görüşüyoruz lafları ve son olarak Tuba ile fotoğraf paylaşması20 dakika dönemi ilker aksumu kimse yere göğe sığdıramıyordu Tuba'ya ise gömen gömeneydi ne oldu Tuba iemmy adayı oldu İlker Aksum ne yapıyor bilen yok
Tubaya gömmeye çalışmışsın ama yanlış yerden girmişsin be beyazsoy
burası onların babalarının çifliği şikayet etsen kaç yazar her türlü hakareti +18'lik sohbetleri yaparlar bişeycik olmaz![]()
Ben de onu yazdım tuba terminator gibi onunla oynayan herkesin kariyeri düşüyor)) tek murat yıldırim aşk ve cezası bir sezon iyiydi o da dip yaptı. Bir uğursuzluk var tuba'da)) ama artık beren de dizi tutturamadığı için kimseyi parklatamiyor Tuğbaya artık nasıl partner bulacağız endiseliyiz))))
Gönülçelen ay yapımla değildi ama. Cansel ile oynadı.. Tuğba niye ay yapıma niye gittiğini şimdi anladım))) bir isteğim tuğbayla Kenanla oynamasin yazık adam daha yeni evlendi)))Çünkü yanlarında Tuba olmuyorTuba ile oynayanlar kariyerinin en parlak dönemini geçiriyor Tuba ile işleri bitince onlar da yok olup gidiyor
Tuba ay yapımla çalışıyor bilmem farkındamısın? Ay Yapım'ın da çalıştığı isimler belli Kıvanç,Kenan,Çağatay çağatay'la olmayacağı belli geriye 2 isim kalıyordu Kıvanç oldu Beren'e bağlamak egonuzu tatmin ediyorsa birşey diyemem malum Beren'in durumu ortada partner konusunda egonuzu tatmin edin en azından
![]()
Gönülçelen ay yapımla değildi ama bir isteğim tuğbayla Kenanla oynamasin yazık adam daha yeni evlendi)))
Tuğba ile kariyerinin tap noktasını yaşasalar haklisin Cansel. Engin ak yürek Fırat çelik en parlak dönemi beren ile yaşadılar tuba hacamat eti güzelim delikanlıları onda amanın kenani rahat bıraksın gerçi Kenan berenle oynamadığı için belki lanet bulaşmaz)))
https://rhaegarys.wordpress.com/2016/03/29/20-dakika-ve-tuba-buyukustune-saygi-durusu/ eleştirmeden önce şunu okuyunda oyunculuk ne demek öğrenin
Kıvanç ve enginden sonra kimin düşüşe geçtiği bariz ortada kocaman harflerle BEREN SAAT düşmedi çakıldı... Engin tuba ile seulu kazandı emmy e aday oldu başarı budur otur ağla şimdi aşkı memnu bile ilk tubaya teklif edildi bu konuları açarsam Rezil olursunuz haberinz ola susman daha iyi