Kıvanç Tatlıtuğ'un Partneri Belli Oldu !

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,191
Puanı
1,060
Kısa süre önce evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

Ve biliyorsunuz ki önceki dizisi reyting mağduru olmuştu. Ünlü oyuncu bu durumun ardından ekranlara yaklaşık 2 yıl ara verip ardından evliliğiyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Şimdi sıra partnerinin kim olduğun da. Ünlü oyuncunun partneri son zamanlar reytinglerde yüzü gülmeyen Tuba Büyüküstün oldu.Son olarak Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile oynamıştı.Şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacak.

Ayrıca Ay Yapım'ın Tuba Büyüküstün'ün teklifi kabul etmesinin ardından senaryo ve cast çalışmalarına hız verdiği de öğrenildi.

Ne diyelim hayırlı olsun inşallah tutar :)

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

1d8144340812428c4b23d93fa85c07c8.jpg

Dizinin tutup tutmaması senaryoya bağlı olur ona bakarsak Kıvanç Tuba'dan daha reytingsiz son dizilerine bakarsak o zaman Kıvanç bu sayede tutturmuş olur belki. :D
O da doğru :) inşallah iyi bir senaryosu olur dizinin de kpa gibi sonu olmaz amin :)

Kız silinse bile silinip gitmeden önce adam güzel bir kadınla oynamış olacak :)

Ben tubanın oyunculuğunu beğenmiyorum pek ama cidden güzel kadın :) hem belki aksiyon dizisi olur izlersin :A
TÖVBE ETTİM KARA PARA AŞKTA DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEM :F

çok açık birşekilde türkiyenin en beceriksiz yada kötümü dersin kadın oyuncularının başında geliyor sadece çıkış dizisi tutmuş başka dizide tutturamamış elle tutulan bir yönüde yok engin akyürek bir bakıyor taş olsa karşısında parçalanır ayol tuba ölmüş balık gibi bakıyor bukadar berbat oyunculuk görmek güç gerçekten kıvanca yazık olucak :A

TÖVBE ETTİM KARA PAR AŞKTA DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEM :F

çok açık birşekilde türkiyenin en becerikliz yada kötümü dersin kadın oyuncularının başında geliyor sadece çıkış dizisi tutmuş başka dizide tutturamamış elle tutulan bir yönüde yok engin akyürek bir bakıyor taş ols karşısında parçalanır ayol tuba ölmüş balık gibi bakıyor bukadar berbat oyunculuk görmek güç gerçekten kıvanca yazık olucak :A
Kız al o zaman içinin yağları erisin :)

Sence burdaki performansı nasıl tubanın :) 3.10 dan itibaren izle :)

Kız al o zaman içinin yağları erisin :)

Sence burdaki performansı nasıl tubanın :) 3.10 dan itibaren izle :)
bu diziyi sahneyi bliyorum berbat oynadı bu dizide zaten dizide tutturamıyor sırf fiziği güzel diye iyi kadın oyuncumu oluyor bizim ülkemizde güzelsen iyi oyuncusun yakısıklısan iyi oyuncusun tubanın erkek versiıonu şükrüdür adamın tutan dizisi yok 90 bilmem kaç alıyor sırf yakısıklı diye :F

bu diziyi sahneyi bliyorum berbat oynadı bu dizide zaten dizide tutturamıyor sırf fiziği güzel diye iyi kadın oyuncumu oluyor bizim ülkemizde güzelsen iyi oyuncusun yakısıklısan iyi oyuncusun tubanın erkek versiıonu şükrüdür adamın tutan dizisi yok 90 bilmem kaç alıyor sırf yakısıklı diye :F
Valla haklısın kız :)

Benim anlamadığım diğer şey ay yapım tubişi neden hala dizilerine alıyor (b)

Tuba hayallerine ulaştı seriyi tamamladı))) berenin tüm partnerleriyle oynadı .. Bir intikamdaki partneri ve yüzyıldaki partnerlerin kaldı artık onlarında annellerini oynar)))

Son düzenleme:

Tezine katılıyorum ama Şükrü konusuna katılmıyorum Benim Hala Umudum var tutmuştu O Ses Türkiye gelmeseydi yerine belkide sezonlarca devam ederdi :F

Her işten sonra Tuba bitti ay yapım bir daha çalışmaz diyenlere kapak gibi haberler gelmeye devam ediyor :F Tuba hala imza atmamış ama ay yapım en başından bugüne Tubayla anlaşmaya çalışıyormuş ben Kıvanç'tan ziyade Kenan'ı daha çok yakıştırıyordum Tubaya ama Kıvanç'la da güzel bir uyum yakalarlar bence senaristlerin bu sene tek dizi yazmaları da büyük avantaj güzel bir iş olur umarım merakla bekliyorum :)

Son dizileri hezimetle sonuçlanan ikili seneryo felan iyi olursa ancak kurtarır bakıp görcez.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy