İspanya - Türkiye | EURO 2016 D Grubu 2.Hafta Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Bunu görmemek için kör olmak lazım çıldırcam ya.

O kadar hazırlık maçı oynadık. Karadağ, Slovenya ve İngiltere ile oynadığımız maçların yorum sohbet konusu orada duruyor yazdık bunları tek tek.

Her şeyi geçtim bir teknik direktör takımını rakibine göre boy ortalaması ile oynatır.

Senin rakibinde Morata, Piqe ve Ramos gibi hava toplarına hakim üst düzey oyuncular var. Bu 3 oyuncuyu adam adama serbest vuruş ve kornelerde kimle karşılamayı düşünüyorsun?

Arda'ya protesto
biggrin.gif

Arda'yı ıslıklayan elleriniz dert görmesin adamsınız adam. Bu taraftar bunu haketmedi. Devam protestolara. Hep bir ağızdan Arda dışarı.

Bu çocuklar buraya gelirken milyon eurolar aldılar sen ne diyon spiker

Ersin Düzen duyar kasma aslanım sen maçını anlat. Asıl biz bunları hak etmiyoruz.

Ersin Düzen kadar omurgasız yorumcu yok. Hırvatistan antrenörü yıllık 192 bin euro kazanırken Fatih Terim 2.7 milyon euro kazanıyor; sonra vatan, millet, Ay-Yıldız.. Hadi lan ordan!

Ersin Düzen kadar omurgasız yorumcu yok. Hırvatistan antrenörü yıllık 192 bin euro kazanırken Fatih Terim 2.7 milyon euro kazanıyor; sonra vatan, millet, Ay-Yıldız.. Hadi lan ordan!
Ersin Düzen, Ertem Şener hepsi aynı bunların. TRT'de bildiğim daha iyi spikerler var, bunu nereden bulmuşlar? Boş boş konuşup duruyor.

"Evet belki turnuvanın en kötü takımıyız ama protestoyu hak etmiyorlar"

Şaka mısın sen Ersin Düzen.

Şu turnuva için harcanan reklam gelirleriyle fakirleri doyururduk. Yaptığımız tek iş Eyfeli kırmızı beyaza boyamak. Sanki bunun için geldik.

Ersin Düzen, Ertem Şener hepsi aynı bunların. TRT'de bildiğim daha iyi spikerler var, bunu nereden bulmuşlar? Boş boş konuşup duruyor.
Yalçın Çetin gibi işinin ehli tecrübeli adamlar dururken, çoluk çocukla imtihan oluyoruz. Gıcığım buna zaten, Tolga Zengin'i de eleştirmeyin diyip benim asabımı bozuyor. Tolga bizim iki senedir UEFA'dan elenmemize yol açıyor niye eleştirmeyecekmişim?

"Evet belki turnuvanın en kötü takımıyız ama protestoyu hak etmiyorlar"

Şaka mısın sen Ersin Düzen.
8 yıl sonra zat zor bir turnuvaya katildik halimiz ortada adamlar reklam filmi çekmekten yorulmuşlar tam 25 tane reklam çekmişler tabi onlatda haklı !

Yalçın Çetin gibi işinin ehli tecrübeli adamlar dururken, çoluk çocukla imtihan oluyoruz. Gıcığım buna zaten, Tolga Zengin'i de eleştirmeyin diyip benim asabımı bozuyor. Tolga bizim iki senedir UEFA'dan elenmemize yol açıyor niye eleştirmeyecekmişim?
Twitter'da yorumları görüp maçı yeniden açtım. Adam maç anlatmayı bırakmış boş boş çene çalıyor. :F

O da ümidi kesti, alsınlar şunun elinden mikrofonu. :D

Twitter'da yorumları görüp maçı yeniden açtım. Adam maç anlatmayı bırakmış boş boş çene çalıyor. :F

O da ümidi kesti, alsınlar şunun elinden mikrofonu. :D
Yav böyle yaparak futbolcuları şımartıyorlar. Gökhan Gönül Fenerbahçe'den 3 milyon Euro para istiyor. La sen kimsin de 3 milyon Euro istiyorsun? Yabancı sınırladırılması kalkmış, Türk oyuncusunun en fazla edeceği para 1-2 milyondur, 5 kuruş fazla etmez.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan