Bir günde berene denk gelsin))). Önce beren kulanır sonra Tuğba.. Herkes sırasını bilecekniye yapamasın cnm denk geliyordur
Bir günde berene denk gelsin))). Önce beren kulanır sonra Tuğba.. Herkes sırasını bilecekniye yapamasın cnm denk geliyordur
Bir günde berene denk gelsin))). Önce beren kulanır sonra Tuğba.. Herkes sırasını bilecek
Kalbin kötüymüş)). Ramazanda da seytan bağlanır derler ama)) tabi @destere ile mesajlasinca olacağı bu))töbe töbe dur yahu konuyu başka yerlere götürüyon mübarek günde
Kalbin kötüymüş)). Ramazanda da seytan bağlanır derler ama)) tabi @destere ile mesajlasinca olacağı bu))
Sıcaklar bastırdı tabi)) 'kulanma'yi oraya çekmek istiyorum olmuyor ki kelimeleri istediğim an bir yerlere çekme konusinda kendime guvenirim))) hayal dünyana sağlık))yok ayol alakası yok kullanıyor deyince birden geldi aklıma
Sıcaklar bastırdı tabi)) 'kulanma'yi oraya çekmek istiyorum olmuyor ki kelimeleri istediğim an bir yerlere çekme konusinda kendime guvenirim))) hayal dünyana sağlık))
2. bölüm güzel başladı. Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı artık oturmuş, ama Gökhan Alkan'ın rolüne ne kadar yakıştığından pek emin değilim.
Bu arada senin Safiş de var dizide, bekliyoruz. @xemrexxx
hülya avşar değilmiydi safiş diziyi anında bırakırım vllaNe safişi
Ne safişi
Orada İpek Tenolcay ile Hülya Avşar'ın benzerliğini vurgulamaya çalışmıştım, ama pek anlaşılamamış galiba.hülya avşar değilmiydi safiş diziyi anında bırakırım vlla
yarın bakıcam 2.bölüme yine eğlenceli güzeldir umarımOrada İpek Tenolcay ile Hülya Avşar'ın benzerliğini vurgulamaya çalışmıştım, ama pek anlaşılamamış galiba.
Orada İpek Tenolcay ile Hülya Avşar'ın benzerliğini vurgulamaya çalışmıştım, ama pek anlaşılamamış galiba.
Vallahi gayet güzeldi, ama söz konusu senin zevklerin olunca bilemiyorum.yarın bakıcam 2.bölüme yine eğlenceli güzeldir umarım
1.bölüm havasında olsun yeter 1.bölümü beğenmiştim sonuctaVallahi gayet güzeldi, ama söz konusu senin zevklerin olunca bilemiyorum.
safiş2. bölüm güzel başladı. Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı artık oturmuş, ama Gökhan Alkan'ın rolüne ne kadar yakıştığından pek emin değilim.
Bu arada senin Safiş de var dizide, bekliyoruz. @xemrexxx