Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 2.Hafta Sonuçları

Dirilişçi @EFE UYSAL ın oylarıyla devam ediyoruz:D

1)Meryem uzerli
2)Algı Eke
3)Ece Çeşmioğlu
4)Ali Atay
5)Aras Bulut İynemli
6)Erdal Beşikçioğlu
7)Ahmet Kural
8)Binnur Kaya
9)Kıvanç Tatlıtuğ
10)Ceren Moray
11)Aslı Enver
12)Zeynep Çamcı
13)Serenay Sarıkaya
14)Kenan İmirzalıoğlu
15)Barış Falay
16)Hazar Motan
@EFE UYSAL bir hafta olsun iyi puan alamadık senden ya:(

all starada çok iyi başladık özellikle kenan ve hazarın iyi gitmelerine sevindim @ozgur2113 @denizz19 :bhr:

bir sevdiğim isimde @EFE UYSAL barış bağcıda iyi gitseydi keşke ( ve serenayıs evmesemde @Bully dan dolayı serenayında iyi gitmesini isterdim bu sahnesinide beğenmiştim sizde haftaya kısmet artık :F
Sıkıntı yok cadıcım Serenay'ım arap atı gibi sonradan açılıyor. :A

Sıkıntı yok cadıcım Serenay'ım arap atı gibi sonradan açılıyor. :A
kıvanca finalde kaybettim serenaya finalde kaybettim hazara fark attığımız halde final oylamasında ordada hazara kaybettim üçünüzdende intikamımızı all starda alacaz inş çeyrekte birinizi yarıda birinizi finaldede birinizi tek tek eleyecez :A :A :A

kıvanca finalde kaybettim serenaya finalde kaybettim hazara fark attığımız halde final oylamasında ordada hazara kaybettim üçünüzdende intikamımızı all starda alacaz inş çeyrekte birinizi yarıda birinizi finaldede birinizi tek tek eleyecez :A :A :A
İnşallah canım ya :A

Umarım dördüncü denemende de hüsrana uğrarsın. :A Hem yine finalde kaybedersen küsüp forumu tamamen terk edersin belki böylece senden kurtulmuş oluruz :A

İnşallah canım ya :A

Umarım dördüncü denemende de hüsrana uğrarsın. :A Hem yine finalde kaybedersen küsüp forumu tamamen terk edersin belki böylece senden kurtulmuş oluruz :A
1-2 sahne açığım var medcezirden şöyle sağlam 1 sahne önersene bana uygun bir vakitte
:F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman