- Reaksiyon puanı
- 59,814
- Puanı
- 1,060
Umarım yeterince sahnen vardır.Sen böyle psikopat karakterleri seversin tabi sevcen![]()
![]()
Umarım yeterince sahnen vardır.Sen böyle psikopat karakterleri seversin tabi sevcen![]()
![]()
2 değil 3 yazacaksın doğru düzgün yap bi işi de. ss
Var baya buldum sahne haftaya seni güzel güldürcem sahnemleUmarım yeterince sahnen vardır.![]()
Sırf aksiyon vardı onun sahnesinde oyunculuk yoktu ki Billy'nin hatası yüzünden bu kadar erken gitti Noyan.Var baya buldum sahne haftaya seni güzel güldürcem sahnemle![]()
Baya iyi sonuç aldık Billy varken ilk hafta feci şekilde elenmiştik.ss
Kuzey her zaman iş yapar abla bulaşma bir daha Kurt Seyit'e falan.abuu final puanımı aldım yaşasınntşk ederim
Bu hafta iyi gülcenSırf aksiyon vardı onun sahnesinde oyunculuk yoktu ki Billy'nin hatası yüzünden bu kadar erken gitti Noyan.
Kuzey her zaman iş yapar abla bulaşma bir daha Kurt Seyit'e falan.![]()
Sırf aksiyon vardı onun sahnesinde oyunculuk yoktu ki Billy'nin hatası yüzünden bu kadar erken gitti Noyan.
Kuzey her zaman iş yapar abla bulaşma bir daha Kurt Seyit'e falan.![]()
Final puanı alan cücükleri tebrik ederim.![]()
Geçen haftaya göre daha iyi giderim diyordum bu hafta ama olmamamış. Neyse, iddialı değilim zaten, sadece eğlenmek için gelenlerdenim.Oy veren vermeyen herkese teşekkürler.
![]()
Antiler vardı bilmiyormusun Diriliş sevmeyenler ondan yoksa ilk5e oynarımall starada çok iyi başladık özellikle kenan ve hazarın iyi gitmelerine sevindim @ozgur2113 @denizz19
bir sevdiğim isimde @EFE UYSAL barış bağcıda iyi gitseydi keşke ( ve serenayıs evmesemde @Bully dan dolayı serenayında iyi gitmesini isterdim bu sahnesinide beğenmiştim sizde haftaya kısmet artık![]()
Bir yandan dizi savaşları bir yandan all star takip ediyordum bazı oyları kaçırdım ya kaç puan oyladın?bu arada iyi bir puan kaptın bu hafta benden @turkuazz![]()
Bir yandan dizi savaşları bir yandan all star takip ediyordum bazı oyları kaçırdım ya kaç puan oyladın?
İki yarışmaya da baktım aslında ama hızlı oylama olunca bazılarını kaçırdım puan için ayrıca teşekkürler benim puanımda iyidi.all Star'da iddalı yarışmacılardansın9 verdim galiba asertla aynı anda a.ılınca buraya haliyle ilgi olmamıs bende bakamadım insan bir bekler önce dizi savasları bitsin![]()
erken gelemedimn ben zaten ramazandan dolayı çok yoğunum her akşamİki yarışmaya da baktım aslında ama hızlı oylama olunca bazılarını kaçırdım puan için ayrıca teşekkürler benim puanımda iyidi.all Star'da iddalı yarışmacılardansın![]()
Normal sahneler seçincede fazla iyi puan alamıyorum.ayrıca dizinin çoğu aksiyonlu aslında konusu olarak çoğu sahnede kavgalı oluyor..erken gelemedimn ben zaten ramazandan dolayı çok yoğunum her akşam![]()
geldiğimde dizi svasları yarıdan çoğu bitmiş yıldızlar yarısıyorda açıklanıyordu bir yandanda okadar bildirim vadi ilede yorumumuz vardı hiçbirini takip edemedim ama ikisindende final puanı almısımbu arada geçmiş olsun cnm ama sen neden sürekli kavga sahnesi seçiyorsunkı
![]()
Eskici nin başına daş yağmış Cerene yüksek puan veriyor 2 haftadır ben şok resmenMaalesefYarım saat bekledim zaten.
@eskici nin oyları
16 Ali Atay
15 Aras Bulut İynemli
14 Kenan İmirzalioglu
13 Serenay Sarikaya
12 Ahmet Kural
11 Kivanc Tatlitug
10 Baris Bagci
09 Baris Falay
08 Zaynep Camci
07 Ceren Moray
06 Hazar Motan
05 Ece Cesmioglu
04 Erdal Besikcioglu
03 Meryem Uzerli
02 Algi Eke
01 Binnur Kaya
Bencede çok iyidi benden 13 puan aldı elenmesi yanlış oldu.Hayat Sevince Güzel ile gel eminim daha yüksek alacaksın.
Bu arada Ece Çeşmioğlunun sahnesi harikaydı bana göre tam puanda verdim zaten. Niye elendi anlamadım.![]()