Cleveland bayrağını @MEnes'ten sen mi devraldın?Sizinkiler fena gaza getirdi bizimkileri kendilerine geldiler Sizde üçlük atan yok şuan felaket Curry 2 faullü 22 sayı fark
Cleveland bayrağını @MEnes'ten sen mi devraldın?Sizinkiler fena gaza getirdi bizimkileri kendilerine geldiler Sizde üçlük atan yok şuan felaket Curry 2 faullü 22 sayı fark
Aynen öyle oldu İrving ve Lebron hastasıyımdır abi bil istedimCleveland bayrağını @MEnes'ten sen mi devraldın?
Koç risk almış işte ihtiyacı var maçta ama artık oyundan alsın maç dönmezKyrie Irving'in hafif sakatlığı var. Yedinci maça saklamak lazım niye oyuna alındıysa?
Zaten Steve Kerr'i beğenmiyorum ben. Bir Tyron Lue etmez.Koç risk almış işte ihtiyacı var maçta ama artık oyundan alsın maç dönmez
Yok yok merak etme ibre hala bizden yana. Son maç bizim sahada böyle oynamalarına imkan yok Şampiyon GSW yazdıracağız benim bayraklar evde hazır bekliyorHerifler tarih yazacak galiba @MEnes bütün yaz konuşur yandık
Tabiki etmez kıyaslamak hataZaten Steve Kerr'i beğenmiyorum ben. Bir Tyron Lue etmez.
Oyuncuyken de akılsızdı. İyi bir şütördü ama oyunu okuyamazdı. Değişen bir şey yok. Yine de 7 maçta şampiyon biz olacağız inşallah.Tabiki etmez kıyaslamak hata
Bir önceki maç da öyle diyorduk Ben aşırı umutsuzum şu hale bakYok yok merak etme ibre hala bizden yana. Son maç bizim sahada böyle oynamalarına imkan yok Şampiyon GSW yazdıracağız benim bayraklar evde hazır bekliyor
Şampiyon Clevelandd Cavaliers yazdıracağız Biz ondan çok daha iyiyiz Cleveland ilginç şekilde üçlüklerde coştu Golden Stateden beklerkenOyuncuyken de akılsızdı. İyi bir şütördü ama oyunu okuyamazdı. Değişen bir şey yok. Yine de 7 maçta şampiyon biz olacağız inşallah.
Daha iyi Love olmadan daha iyiyiz.Hakemler Love'ı pasifleştirdi güzeeeeel
Olabilir abi Acunun sözü vardı büyük ihtimal maçtalar
Lebron ve Irving yetiyor zaten hatta 5'e 2 oynansınDaha iyi Love olmadan daha iyiyiz.
17 sayı oldu tekrarFark kapanıyor ama seri her türlü yedinci maça taşınır.