"Hanım Köylü" Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin sevilen dizisi "Hanım Köylü" final yapıyor!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, başrollerinde Yusuf Çim, Gülsim Ali, Mehmet Özgür, Ali İpin, Toygan Avanoğlu, Aylin Kabasakal, Uğur Demirpehlivan, Selim Erdoğan, Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı dizi 13. bölümüyle final yapma kararı aldı.

"Hanım Köylü" final bölümüyle 16 Temmuz Cumartesi günü Star'da!

Kaynak: Ranini.tv

Bütün yaz sürer diye düşünmüştüm sürpriz oldu :)

Yazık oldu, yaz sonuna kadar devam etmeliydi.

Ayrıca final kesin olarak 15 temmuz mu @Yiğitt belki bayram arasından dolayı 22sidir. :D

Aslında yaz sonuna kadar devam edebilirdi, ama hiçbir kanal prime-time'da 41. olan diziyi kolay kolay yayınlayamazdı zaten. Çok iyi bir iş olmamasının yanı sıra sürekli Güzel Köylü ile kıyaslanması da sonunu hazırladı. Bence Ege dizilerine 1-2 sezon ara verilmesi daha iyi olur.

Bu arada final 16 Temmuz'da olacak. :) @Yiğitt

İlginç çok kötüde gitmiyodu enazında yaz boyu devam edebilirdi dizilerde tatil yapmışken yükselirdi iyice.

İlk kurban belli oldu. Ben de yazın devam eder diyordum ama Cumartesiye daha sağlam işler lazım. :)

Bence saçma bi karar önemli olan TOTAL reytingleri değil mi? Öyle ise Kösem'in de çoktan bitmesi gerekirdi. Bu diziyi izlemiyorum ama izleyenler için haksızlık bence.

Bütün yaz sürer diye düşünmüştüm sürpriz oldu :)
İyi oldu, Gold Film artık Ege dizisi çekmekten vazgeçsin :D
Yazık oldu, yaz sonuna kadar devam etmeliydi.

Ayrıca final kesin olarak 15 temmuz mu @Yiğitt belki bayram arasından dolayı 22sidir. :D
İlginç çok kötüde gitmiyodu enazında yaz boyu devam edebilirdi dizilerde tatil yapmışken yükselirdi iyice.
İlk kurban belli oldu. Ben de yazın devam eder diyordum ama Cumartesiye daha sağlam işler lazım. :)
Bence saçma bi karar önemli olan TOTAL reytingleri değil mi? Öyle ise Kösem'in de çoktan bitmesi gerekirdi. Bu diziyi izlemiyorum ama izleyenler için haksızlık bence.
Faruk Turgut final nedeninin ekonomik sorunlar olduğunu söylemiş.

Açıkçası şaşırmadım çünkü bir önceki star dizisi olan güzel köylünün kopyası olmuştu dizi adı da Hanım köylü olması isim yakınlığını çağrıştırıyordu bunun yanında dizinin tüm yönüyle taklit olması yanlış bir karar oldu.

Bir Güzel Köylü olamayacağı belliydi, geçmiş olsun.